ATELIER CAFFET

PASCAL CAFFET

1989 Meilleur Ouvrier de France Pâtissier
1995 Champion du Monde des Métiers du Dessert

Szereti átadni másoknak a desszertek iránti szenvedélyét. 

Újító stílusával már korán, mindenki mást megelőzve érdeklődni kezdett a Praliné iránt. Abban az időben, amikor az étcsokoládé volt divatban, kiválóságra törekedett ezen a kevéssé ismert és háttérbe szorult termék tekintetében, és visszaszerezve neki a hírnevét, miközben egy gyermekkori álmot vált valóra: "A legjobb akartam lenni az utcámban, mielőtt a városomban a legjobb lettem volna".

Évekig tartó kutatás után ritka finomsággal és lágysággal rendelkező pralinékat készít, amelyek ma már a 2011-ben bejegyzett "SANS DOUTE LES MEILLEURS PRALINES DU MONDE®" (kétségkívül a világ legjobb pralinéi) védjegyet viselik.

Meilleurs Ouvriers de France Chocolatier Pâtissier - 100% artisan fabrication MAISON - Entreprise du Patrimoine Vivant (L'excellence des savoir-faire français) - Champion du Monde des Métiers du Dessert

Tovább
ÚJ
Raktáron
CAFF_MAC101



<br />



ATELIER CAFFET Gyorsfagyasztott Macaron válogatás 96 x 16g (96 Macarons assortis)

 

6 féle íz:


  • 16 db Sós vajkaramellás 16g
  • 16 db Csokoládés 16g
  • 16db Pisztáciás 16g
  • 16db Vaníliás 16g
  • 16db Citromos 16g
  • 16db Epres 16g

 


  • Kiemelkedő minőség a számtalan díjjal és elismeréssel rendelkező Pascal Caffet műhelyéből.
  • Kizárólag 100%-ban természetes ételszínezék felhasználásával készült termékek.
  • Kézműves termékek.

 

Származási hely: Franciaország

 

Valenciai mandula: A spanyolországi Valencia városából származó, nagyon termékeny földeken termesztett valenciai mandula nagy méretéről és összetéveszthetetlen ízéről ismert. Íz- és érzékszervi tulajdonságai miatt nagyra értékelt, tökéletesen illik a csokoládéhoz és a vaníliához.

 

Szicíliai pisztácia: A finom szicíliai pisztácia Bronte településről származik, amely híres ezen nyersanyag termesztéséhez kedvező éghajlatáról és termőtalajáról, amelyet az Etna vulkáni hamuja folyamatosan gazdagít. Ezt a szenzációsan illatos "zöld aranyat" utánozhatatlan pörköltes íz jellemzi.

 

Vaníliarúd: A madagaszkári fekete aranynak is nevezett Bourbon vaníliát 1871 óta termesztik Madagaszkár szigetén. Ősi know-how-ja nagyszámú munkaerőt, valamint folyamatos figyelmet igényel, hogy gyümölcsös ízét és gazdag, lekerekített illatát olyan ikonikussá tegye.

 

Photo credit: Franck Kauff 



Tovább
  ATELIER CAFFET Macaron válogatás I. - 16g (6x16db), gyorsfagyasztott
  ATELIER CAFFET Macaron válogatás I. - 16g (6x16db), gyorsfagyasztott
  ATELIER CAFFET Macaron válogatás I. - 16g (6x16db), gyorsfagyasztott
  ATELIER CAFFET Macaron válogatás I. - 16g (6x16db), gyorsfagyasztott
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez