CHOCOLATERIE DE L'OPERA

Egy csokoládékészítő család 4. generációja.

1936 Adrien Bourgeat - 1947 Guy de Loisy - 1974 Olivier de Loisy - 2008 Nicolas és Olivier de Loisy

Mára hazai és nemzetközi téren is referenciaként tekintenek a termékeikre a piacon.

Olivier de Loisy volt az első, aki 60%-nál magasabb kakaószárazanyag-tartalmú mártócsokoládét készített (1970-es években). Folytatva a családi innovációs hagyományokat 1995-ben megalapította a Chocolaterie de l'Opera vállalkozást, amely talán az első olyan csokoládékészítő volt, amely elkötelezett a mono fajtájú csokoládék előállításában.

Tovább
ÚJ
Nincs raktáron
CHOP_737815



<br />



MUCICAO püré

 

De mi is ez a termék?

A nyálkás terméshús a kakaófa ellipszoid formájú termésének belsejében lévő fehér rész. Egy központi membránból áll, amelyhez a kakaóbabok kapcsolódnak. Ez a lédús és ragacsos anyag főként vízből, cukorból és pektinből áll. Általában a kakaóbab erjesztésére használják, mielőtt megszárítják és kakaómasszává pörkölik.

 

Származási hely:

Ecuador a minőségi kakaóbabok történelmi termelője, és híres a virágos és gyümölcsös kakaóbabok minőségéről. A MUCICAO előállításához a Cerecita-völgyben található családi gazdaságra esett a választás. Termelésének minősége, valamint az utólagos előállítási módszerek lehetővé tették, hogy elnyerje a legfontosabb aromaminőségi és élelmiszerbiztonsági címkéket.

 

Íz:


  • gyümölcsös és citromos - nagyszerű aromapaletta
  • friss citromos
  • majd a méz, a licsi és a körte aromái

 

Párosítható alapanyagok: az alacsony savtartalmú gyümölcsök

Fő összetevők: - Nyálkás terméshús 100%

 

Javasolt felhasználási terület: fagylalt, ital, táblás csokoládé, mousse...

 

Csomagolás: 500 g/tasak



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_000857



<br />



Csokoládépor  (Madagaszkár)

 

Koncepció:

Lehetővé teszi a kézműves mesterembereknek, hogy az általuk készített csokoládéitalokba egyediséget vigyenek.

 

Származás:

Madagaszkár gazdaságilag régóta befelé forduló, és megőrizte a hagyományos kakaóültetvényeket és a kézműves termesztési módszereket.

A sziget északnyugati részére koncentrálódó, kiváló minőségű kakaófákat mindig is a Sambirano régióban ültették. A használt kakaóbab, a Criollo fajtájú és "Sambirano" típusú, amely a legkiemelkedőbb.

 

Ez a Poudre de cru® hihetetlenül aromás személyiséggel rendelkezik. Az illatokban citrusfélék jelennek meg, a citromos ízekre helyezve a hangsúlyt. Az illatfejlődés pazar a Criollo babokra jellemző eleganciával és finomsággal.

Kóstoláskor a textúra nagyon finom, a fermentáció aromái pedig testesek. A végén a friss és ízletes kesernyésség kiemeli a birsalmasajt, a kávé és a szilva aromáit.

 

Fő összetevők:

Kakaómassza 75%

Kakaópor 13%

Cukor 12%

 

Javasolt felhasználási terület: csokoládé alapú italok, forró csokoládé...

 

Csomagolás: 4 kg/vödör



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_000672



<br />



Pisztácia paszta 100%

 

Finom, enyhén sós, de gyönyörű aromás eleganciával rendelkezik.

 

Párosítható alapanyagok: csokoládé, bogyós gyümölcsök, sárgabarack...

 

Javasolt felhasználási terület: mousse, fagylalt, krémek...

 

Csomagolás: 1 kg/doboz



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_000812



<br />



Pörkölt kakaóbab töret

Osztályozatlan, nagyobb darabok

 

Javasolt felhasználási terület: dekoráció, ganache, fagylalt...

 

Csomagolás: 1 kg/vödör



Tovább
Pörkölt kakaóbab törmelék - 1kg
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_00698



<br />



Hántolatlan, egész friss törökmogyoró

 

OFJ (Oltalom alatt álló földrajzi jelölés) Piemont (100%)

Kaliber: 13/15



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_37562B



<br />



DIAPASON Fehércsokoládé pasztilla

 

Csökkentett cukrotartalmú fehércsokoládé a kevésbé édes, de ugyanolyan ízletes receptek elkészítéséhez. Magas kakaóvaj-tartalma ideális állagot biztosít bevonóként való felhasználásra vagy formázásra.

A tej finom zanata vaníliás jegyekkel párosul.

 


  • Tejes és vaníliás
  • Mérsékelt cukortartalom
  • Jól párosítható: pirosgyümölcsökkel, gyümölcspürékkel, de akár rummal vagy mentával is.

 

Kakaószárazanyag-tartalom: min. 33%  

 

Gyártó: CHOCOLATERIE DE L'OPERA



Tovább
Fehércsokoládé 'DIAPASON®' 33%, pasztilla x5kg
Fehércsokoládé 'DIAPASON®' 33%, pasztilla x5kg
Fehércsokoládé 'DIAPASON®' 33%, pasztilla x5kg
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_DN1



<br />



Dark couverture chocolate - N°1

 

Minimum kakaó szárazanyag-tartalom: 59%

 

5 kg/zsák

2 zsák/karton



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
CHOP_MN1



<br />



Tejcsokoládé Premium

 

Minimum kakaó szárazanyag-tartalom: 38%

 

Pasztillák

5 kg/zsák

2 zsák/karton



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_WN1



<br />



Fehércsokoládé N°1

 

Minimum kakaó szárazanyag-tartalom: 30%

 

Pasztillák

5 kg/zsák

2 zsák/karton



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
CHOP_37850



<br />



Kakaópor 22-24%

 

Kakaóvaj tartalom: 22-24%

Élénkvörös színű

Tökéletesen kiegyensúlyozott íz

 

600 g/tasak

10 tasak/karton



Tovább
Kakaópor 22-24% - 600g
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_16001_3



<br />



Kakaóvaj 100%

 

3 kg/vödör

4 vödör/karton



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez