CHOCOLATERIE DE L'OPERA

Egy csokoládékészítő család 4. generációja.

1936 Adrien Bourgeat - 1947 Guy de Loisy - 1974 Olivier de Loisy - 2008 Nicolas és Olivier de Loisy

Mára hazai és nemzetközi téren is referenciaként tekintenek a termékeikre a piacon.

Olivier de Loisy volt az első, aki 60%-nál magasabb kakaószárazanyag-tartalmú mártócsokoládét készített (1970-es években). Folytatva a családi innovációs hagyományokat 1995-ben megalapította a Chocolaterie de l'Opera vállalkozást, amely talán az első olyan csokoládékészítő volt, amely elkötelezett a mono fajtájú csokoládék előállításában.

Raktáron
CHOP_37850



<br />



Kakaópor 22-24%

 

Kakaóvaj tartalom: 22-24%

Élénkvörös színű

Tökéletesen kiegyensúlyozott íz

 

600 g/tasak

10 tasak/karton



Kakaópor 22-24% - 600g
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_000857



<br />



Csokoládépor  (Madagaszkár)

 

Koncepció:

Lehetővé teszi a kézműves mesterembereknek, hogy az általuk készített csokoládéitalokba egyediséget vigyenek.

 

Származás:

Madagaszkár gazdaságilag régóta befelé forduló, és megőrizte a hagyományos kakaóültetvényeket és a kézműves termesztési módszereket.

A sziget északnyugati részére koncentrálódó, kiváló minőségű kakaófákat mindig is a Sambirano régióban ültették. A használt kakaóbab, a Criollo fajtájú és "Sambirano" típusú, amely a legkiemelkedőbb.

 

Ez a Poudre de cru® hihetetlenül aromás személyiséggel rendelkezik. Az illatokban citrusfélék jelennek meg, a citromos ízekre helyezve a hangsúlyt. Az illatfejlődés pazar a Criollo babokra jellemző eleganciával és finomsággal.

Kóstoláskor a textúra nagyon finom, a fermentáció aromái pedig testesek. A végén a friss és ízletes kesernyésség kiemeli a birsalmasajt, a kávé és a szilva aromáit.

 

Fő összetevők:

Kakaómassza 75%

Kakaópor 13%

Cukor 12%

 

Javasolt felhasználási terület: csokoládé alapú italok, forró csokoládé...

 

Csomagolás: 4 kg/vödör



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_000672



<br />



Pisztácia paszta 100%

 

Finom, enyhén sós, de gyönyörű aromás eleganciával rendelkezik.

 

Párosítható alapanyagok: csokoládé, bogyós gyümölcsök, sárgabarack...

 

Javasolt felhasználási terület: mousse, fagylalt, krémek...

 

Csomagolás: 1 kg/doboz



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_000812



<br />



Pörkölt kakaóbab töret

Osztályozatlan, nagyobb darabok

 

Javasolt felhasználási terület: dekoráció, ganache, fagylalt...

 

Csomagolás: 1 kg/vödör



Pörkölt kakaóbab törmelék - 1kg
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_00698



<br />



Hántolatlan, egész friss törökmogyoró

 

OFJ (Oltalom alatt álló földrajzi jelölés) Piemont (100%)

Kaliber: 13/15



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_10031B



<br />



SAMANA Területszelektált étcsokoládé pasztilla

 

Kakaó származási helye: Dominikai Köztársaság / San Francisco de Macoris

Fajta: Trinitario

Kereskedelmi osztály: Hispanola Superior

 

Ez a karibi sziget Kolombusz Kristóf idejáben is a kakaó útvonalon feküdt.

Ez a csökkentett kakaóvajtartalmú étcsokoládé különösen ajánlott intenzív aromájú töltelék, mousse, ganache, stb. készítéséhez.

 

Édesgyökér, bors és szerecsendió jegyeket hordozó kakaó.

Enyhén fanyarkás aromái letisztultságot biztosítanak, amely méltó egy kiváló csokoládéhoz.

Társítható alapanyagok: narancs, kardamom, pirosgyümölcsök (fekete ribizli, fekete áfonya, málna)

 

Kakaó szárazanyag-tartalom: min. 62%

 

Csomagolás: 5 kg/tasak

Gyűjtőkarton: 2 x 5kg

 

Gyártó: CHOCOLATERIE DE L'OPERA



  Étcsokoládé 'SAMANA' 62% - Dominikai Köztársaság, pasztilla x5kg
  Étcsokoládé 'SAMANA' 62% - Dominikai Köztársaság, pasztilla x5kg
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_37562B



<br />



DIAPASON Fehércsokoládé pasztilla

 

Csökkentett cukrotartalmú fehércsokoládé a kevésbé édes, de ugyanolyan ízletes receptek elkészítéséhez. Magas kakaóvaj-tartalma ideális állagot biztosít bevonóként való felhasználásra vagy formázásra.

A tej finom zanata vaníliás jegyekkel párosul.

 


  • Tejes és vaníliás
  • Mérsékelt cukortartalom
  • Jól párosítható: pirosgyümölcsökkel, gyümölcspürékkel, de akár rummal vagy mentával is.

 

Kakaószárazanyag-tartalom: min. 33%  

 

Gyártó: CHOCOLATERIE DE L'OPERA



Fehércsokoládé 'DIAPASON®' 33%, pasztilla x5kg
Fehércsokoládé 'DIAPASON®' 33%, pasztilla x5kg
Fehércsokoládé 'DIAPASON®' 33%, pasztilla x5kg
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_10015B-1-5



<br />



CARUPANO Területszelektált étcsokoládé pasztilla

 

Kakaó származási helye: Venezuela / Carupano régió

Fajta: Criollo

Kereskedelmi osztály: Carenero Superior

 

Venezuela már a XV. század óta híres a kakaótermesztéséről.

Ez a magas kakaóvaj tartalmú ét-mártócsokoládé számos felhasználásra alkalmas. Különösen alkalmas csokoládémáznak, figurák és tábláscsokoládék készítésére.

 


  • Könnyedén felfedezhetjük ebben az étcsokoládéban a venezuelai kakaó telje aroma palettáját.
  • Kifinomult, lekerekített fűszeres, virágos aromák.
  • Társítható alapanyagok: kókusz, mogyoró, málna, narancs.

 

 Kakaó szárazanyag-tartalom: min. 70%

 

Csomagolás: 1.5 kg/tasak

Gyűjtőkarton: 6 x 1.5kg

 

Gyártó: CHOCOLATERIE DE L'OPERA



  Étcsokoládé 'CARUPANO' 70% - Venezuela, pasztilla x1.5kg
  Étcsokoládé 'CARUPANO' 70% - Venezuela, pasztilla x1.5kg
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_DN1



<br />



Dark couverture chocolate - N°1

 

Minimum kakaó szárazanyag-tartalom: 59%

 

5 kg/zsák

2 zsák/karton



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_MN1



<br />



Tejcsokoládé Premium

 

Minimum kakaó szárazanyag-tartalom: 38%

 

Pasztillák

5 kg/zsák

2 zsák/karton



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_WN1



<br />



Fehércsokoládé N°1

 

Minimum kakaó szárazanyag-tartalom: 30%

 

Pasztillák

5 kg/zsák

2 zsák/karton



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_16001_3



<br />



Kakaóvaj 100%

 

3 kg/vödör

4 vödör/karton



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez