Kakaópor 22-24%
Kakaóvaj tartalom: 22-24%
Élénkvörös színű
Tökéletesen kiegyensúlyozott íz
600 g/tasak
10 tasak/karton

Egy csokoládékészítő család 4. generációja.
1936 Adrien Bourgeat - 1947 Guy de Loisy - 1974 Olivier de Loisy - 2008 Nicolas és Olivier de Loisy
Mára hazai és nemzetközi téren is referenciaként tekintenek a termékeikre a piacon.
Olivier de Loisy volt az első, aki 60%-nál magasabb kakaószárazanyag-tartalmú mártócsokoládét készített (1970-es években). Folytatva a családi innovációs hagyományokat 1995-ben megalapította a Chocolaterie de l'Opera vállalkozást, amely talán az első olyan csokoládékészítő volt, amely elkötelezett a mono fajtájú csokoládék előállításában.
Kakaópor 22-24%
Kakaóvaj tartalom: 22-24%
Élénkvörös színű
Tökéletesen kiegyensúlyozott íz
600 g/tasak
10 tasak/karton
Csokoládépor (Madagaszkár)
Koncepció:
Lehetővé teszi a kézműves mesterembereknek, hogy az általuk készített csokoládéitalokba egyediséget vigyenek.
Származás:
Madagaszkár gazdaságilag régóta befelé forduló, és megőrizte a hagyományos kakaóültetvényeket és a kézműves termesztési módszereket.
A sziget északnyugati részére koncentrálódó, kiváló minőségű kakaófákat mindig is a Sambirano régióban ültették. A használt kakaóbab, a Criollo fajtájú és "Sambirano" típusú, amely a legkiemelkedőbb.
Ez a Poudre de cru® hihetetlenül aromás személyiséggel rendelkezik. Az illatokban citrusfélék jelennek meg, a citromos ízekre helyezve a hangsúlyt. Az illatfejlődés pazar a Criollo babokra jellemző eleganciával és finomsággal.
Kóstoláskor a textúra nagyon finom, a fermentáció aromái pedig testesek. A végén a friss és ízletes kesernyésség kiemeli a birsalmasajt, a kávé és a szilva aromáit.
Fő összetevők:
Kakaómassza 75%
Kakaópor 13%
Cukor 12%
Javasolt felhasználási terület: csokoládé alapú italok, forró csokoládé...
Csomagolás: 4 kg/vödör
Pisztácia paszta 100%
Finom, enyhén sós, de gyönyörű aromás eleganciával rendelkezik.
Párosítható alapanyagok: csokoládé, bogyós gyümölcsök, sárgabarack...
Javasolt felhasználási terület: mousse, fagylalt, krémek...
Csomagolás: 1 kg/doboz
Pörkölt kakaóbab töret
Osztályozatlan, nagyobb darabok
Javasolt felhasználási terület: dekoráció, ganache, fagylalt...
Csomagolás: 1 kg/vödör
Hántolatlan, egész friss törökmogyoró
OFJ (Oltalom alatt álló földrajzi jelölés) Piemont (100%)
Kaliber: 13/15
SAMANA Területszelektált étcsokoládé pasztilla
Kakaó származási helye: Dominikai Köztársaság / San Francisco de Macoris
Fajta: Trinitario
Kereskedelmi osztály: Hispanola Superior
Ez a karibi sziget Kolombusz Kristóf idejáben is a kakaó útvonalon feküdt.
Ez a csökkentett kakaóvajtartalmú étcsokoládé különösen ajánlott intenzív aromájú töltelék, mousse, ganache, stb. készítéséhez.
Édesgyökér, bors és szerecsendió jegyeket hordozó kakaó.
Enyhén fanyarkás aromái letisztultságot biztosítanak, amely méltó egy kiváló csokoládéhoz.
Társítható alapanyagok: narancs, kardamom, pirosgyümölcsök (fekete ribizli, fekete áfonya, málna)
Kakaó szárazanyag-tartalom: min. 62%
Csomagolás: 5 kg/tasak
Gyűjtőkarton: 2 x 5kg
Gyártó: CHOCOLATERIE DE L'OPERA
DIAPASON Fehércsokoládé pasztilla
Csökkentett cukrotartalmú fehércsokoládé a kevésbé édes, de ugyanolyan ízletes receptek elkészítéséhez. Magas kakaóvaj-tartalma ideális állagot biztosít bevonóként való felhasználásra vagy formázásra.
A tej finom zanata vaníliás jegyekkel párosul.
Kakaószárazanyag-tartalom: min. 33%
Gyártó: CHOCOLATERIE DE L'OPERA
CARUPANO Területszelektált étcsokoládé pasztilla
Kakaó származási helye: Venezuela / Carupano régió
Fajta: Criollo
Kereskedelmi osztály: Carenero Superior
Venezuela már a XV. század óta híres a kakaótermesztéséről.
Ez a magas kakaóvaj tartalmú ét-mártócsokoládé számos felhasználásra alkalmas. Különösen alkalmas csokoládémáznak, figurák és tábláscsokoládék készítésére.
Kakaó szárazanyag-tartalom: min. 70%
Csomagolás: 1.5 kg/tasak
Gyűjtőkarton: 6 x 1.5kg
Gyártó: CHOCOLATERIE DE L'OPERA
Dark couverture chocolate - N°1
Minimum kakaó szárazanyag-tartalom: 59%
5 kg/zsák
2 zsák/karton
Tejcsokoládé Premium
Minimum kakaó szárazanyag-tartalom: 38%
Pasztillák
5 kg/zsák
2 zsák/karton
Fehércsokoládé N°1
Minimum kakaó szárazanyag-tartalom: 30%
Pasztillák
5 kg/zsák
2 zsák/karton
Kakaóvaj 100%
3 kg/vödör
4 vödör/karton