CHOCOLATERIE DE L'OPERA

Egy csokoládékészítő család 4. generációja.

1936 Adrien Bourgeat - 1947 Guy de Loisy - 1974 Olivier de Loisy - 2008 Nicolas és Olivier de Loisy

Mára hazai és nemzetközi téren is referenciaként tekintenek a termékeikre a piacon.

Olivier de Loisy volt az első, aki 60%-nál magasabb kakaószárazanyag-tartalmú mártócsokoládét készített (1970-es években). Folytatva a családi innovációs hagyományokat 1995-ben megalapította a Chocolaterie de l'Opera vállalkozást, amely talán az első olyan csokoládékészítő volt, amely elkötelezett a mono fajtájú csokoládék előállításában.

Tovább
Raktáron
CHOP_37850



<br />



Kakaópor 22-24%

 

Kakaóvaj tartalom: 22-24%

Élénkvörös színű

Tökéletesen kiegyensúlyozott íz

 

600 g/tasak

10 tasak/karton



Tovább
Kakaópor 22-24% - 600g
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_WN1



<br />



Fehércsokoládé N°1

 

Minimum kakaó szárazanyag-tartalom: 30%

 

Pasztillák

5 kg/zsák

2 zsák/karton



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
CHOP_MN1



<br />



Tejcsokoládé Premium

 

Minimum kakaó szárazanyag-tartalom: 38%

 

Pasztillák

5 kg/zsák

2 zsák/karton



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
CHOP_DN1



<br />



Dark couverture chocolate - N°1

 

Minimum kakaó szárazanyag-tartalom: 59%

 

5 kg/zsák

2 zsák/karton



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_10015B-1-5



<br />



CARUPANO Területszelektált étcsokoládé pasztilla

 

Kakaó származási helye: Venezuela / Carupano régió

Fajta: Criollo

Kereskedelmi osztály: Carenero Superior

 

Venezuela már a XV. század óta híres a kakaótermesztéséről.

Ez a magas kakaóvaj tartalmú ét-mártócsokoládé számos felhasználásra alkalmas. Különösen alkalmas csokoládémáznak, figurák és tábláscsokoládék készítésére.

 


  • Könnyedén felfedezhetjük ebben az étcsokoládéban a venezuelai kakaó telje aroma palettáját.
  • Kifinomult, lekerekített fűszeres, virágos aromák.
  • Társítható alapanyagok: kókusz, mogyoró, málna, narancs.

 

 Kakaó szárazanyag-tartalom: min. 70%

 

Csomagolás: 1.5 kg/tasak

Gyűjtőkarton: 6 x 1.5kg

 

Gyártó: CHOCOLATERIE DE L'OPERA



Tovább
  Étcsokoládé 'CARUPANO' 70% - Venezuela, pasztilla x1.5kg
  Étcsokoládé 'CARUPANO' 70% - Venezuela, pasztilla x1.5kg
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_737908



<br />



SAMANA Területszelektált étcsokoládé pasztilla

 

Kakaó származási helye: Dominikai Köztársaság / San Francisco de Macoris

Fajta: Trinitario

Kereskedelmi osztály: Hispanola Superior

 

Ez a karibi sziget Kolombusz Kristóf idejáben is a kakaó útvonalon feküdt.

Ez a csökkentett kakaóvajtartalmú étcsokoládé különösen ajánlott intenzív aromájú töltelék, mousse, ganache, stb. készítéséhez.

 

Édesgyökér, bors és szerecsendió jegyeket hordozó kakaó.

Enyhén fanyarkás aromái letisztultságot biztosítanak, amely méltó egy kiváló csokoládéhoz.

Társítható alapanyagok: narancs, kardamom, pirosgyümölcsök (fekete ribizli, fekete áfonya, málna)

 

Kakaó szárazanyag-tartalom: min. 62%

 

Csomagolás: 5 kg/tasak

Gyűjtőkarton: 2 x 5kg

 

Gyártó: CHOCOLATERIE DE L'OPERA



Tovább
  Étcsokoládé 'VIBRATO / SEQUANCIA 70% - GUETAMALA-MADAGASCAR, pasztilla x5kg
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_737067



<br />



SAMANA Területszelektált étcsokoládé pasztilla

 

Kakaó származási helye: Dominikai Köztársaság / San Francisco de Macoris

Fajta: Trinitario

Kereskedelmi osztály: Hispanola Superior

 

Ez a karibi sziget Kolombusz Kristóf idejáben is a kakaó útvonalon feküdt.

Ez a csökkentett kakaóvajtartalmú étcsokoládé különösen ajánlott intenzív aromájú töltelék, mousse, ganache, stb. készítéséhez.

 

Édesgyökér, bors és szerecsendió jegyeket hordozó kakaó.

Enyhén fanyarkás aromái letisztultságot biztosítanak, amely méltó egy kiváló csokoládéhoz.

Társítható alapanyagok: narancs, kardamom, pirosgyümölcsök (fekete ribizli, fekete áfonya, málna)

 

Kakaó szárazanyag-tartalom: min. 62%

 

Csomagolás: 5 kg/tasak

Gyűjtőkarton: 2 x 5kg

 

Gyártó: CHOCOLATERIE DE L'OPERA



Tovább
Étcsokoládé 'DELTORA 70% - PANAMA, pasztilla x5kg
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_737029



<br />



SAMANA Területszelektált étcsokoládé pasztilla

 

Kakaó származási helye: Dominikai Köztársaság / San Francisco de Macoris

Fajta: Trinitario

Kereskedelmi osztály: Hispanola Superior

 

Ez a karibi sziget Kolombusz Kristóf idejáben is a kakaó útvonalon feküdt.

Ez a csökkentett kakaóvajtartalmú étcsokoládé különösen ajánlott intenzív aromájú töltelék, mousse, ganache, stb. készítéséhez.

 

Édesgyökér, bors és szerecsendió jegyeket hordozó kakaó.

Enyhén fanyarkás aromái letisztultságot biztosítanak, amely méltó egy kiváló csokoládéhoz.

Társítható alapanyagok: narancs, kardamom, pirosgyümölcsök (fekete ribizli, fekete áfonya, málna)

 

Kakaó szárazanyag-tartalom: min. 62%

 

Csomagolás: 5 kg/tasak

Gyűjtőkarton: 2 x 5kg

 

Gyártó: CHOCOLATERIE DE L'OPERA



Tovább
Étcsokoládé 'GAYAS 70% - ECUADOR, pasztilla x5kg
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_999001



<br />



SAMANA Területszelektált étcsokoládé pasztilla

 

Kakaó származási helye: Dominikai Köztársaság / San Francisco de Macoris

Fajta: Trinitario

Kereskedelmi osztály: Hispanola Superior

 

Ez a karibi sziget Kolombusz Kristóf idejáben is a kakaó útvonalon feküdt.

Ez a csökkentett kakaóvajtartalmú étcsokoládé különösen ajánlott intenzív aromájú töltelék, mousse, ganache, stb. készítéséhez.

 

Édesgyökér, bors és szerecsendió jegyeket hordozó kakaó.

Enyhén fanyarkás aromái letisztultságot biztosítanak, amely méltó egy kiváló csokoládéhoz.

Társítható alapanyagok: narancs, kardamom, pirosgyümölcsök (fekete ribizli, fekete áfonya, málna)

 

Kakaó szárazanyag-tartalom: min. 62%

 

Csomagolás: 5 kg/tasak

Gyűjtőkarton: 2 x 5kg

 

Gyártó: CHOCOLATERIE DE L'OPERA



Tovább
Étcsokoládé 'SPINTO 70%, pasztilla x5kg
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_999002



<br />



SAMANA Területszelektált étcsokoládé pasztilla

 

Kakaó származási helye: Dominikai Köztársaság / San Francisco de Macoris

Fajta: Trinitario

Kereskedelmi osztály: Hispanola Superior

 

Ez a karibi sziget Kolombusz Kristóf idejáben is a kakaó útvonalon feküdt.

Ez a csökkentett kakaóvajtartalmú étcsokoládé különösen ajánlott intenzív aromájú töltelék, mousse, ganache, stb. készítéséhez.

 

Édesgyökér, bors és szerecsendió jegyeket hordozó kakaó.

Enyhén fanyarkás aromái letisztultságot biztosítanak, amely méltó egy kiváló csokoládéhoz.

Társítható alapanyagok: narancs, kardamom, pirosgyümölcsök (fekete ribizli, fekete áfonya, málna)

 

Kakaó szárazanyag-tartalom: min. 62%

 

Csomagolás: 5 kg/tasak

Gyűjtőkarton: 2 x 5kg

 

Gyártó: CHOCOLATERIE DE L'OPERA



Tovább
Étcsokoládé ARCATO 66% , pasztilla x5kg
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
CHOP_00698



<br />



Hántolatlan, egész friss törökmogyoró

 

OFJ (Oltalom alatt álló földrajzi jelölés) Piemont (100%)

Kaliber: 13/15



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_000812



<br />



Pörkölt kakaóbab töret

Osztályozatlan, nagyobb darabok

 

Javasolt felhasználási terület: dekoráció, ganache, fagylalt...

 

Csomagolás: 1 kg/vödör



Tovább
Pörkölt kakaóbab törmelék - 1kg
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
CHOP_000672



<br />



Pisztácia paszta 100%

 

Finom, enyhén sós, de gyönyörű aromás eleganciával rendelkezik.

 

Párosítható alapanyagok: csokoládé, bogyós gyümölcsök, sárgabarack...

 

Javasolt felhasználási terület: mousse, fagylalt, krémek...

 

Csomagolás: 1 kg/doboz



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
CHOP_000571



<br />



CONCERTO Fehércsokoládé 32%

Pasztilla

 

Ez az Olivier de Loisy® kreáció kivételesen alacsony cukortartalmának köszönhetően kiemelkedik a piacon kapható többi fehér csokoládé közül.

A CONCERTO® 32%-os csokoládé rendkívüli alapanyag a fehércsokoládéból készült kiváló művészi alkotások készítéséhez.

 

Íz:

Ez a nagyon jó minőségű csokoládé mérsékelten édes. A tej és a vanília íze tökéletesen kiegyensúlyozott benne.

 

Párosítható alapanyagok: rum, citrom, bogyós gyümölcsök (eper, málna), menta...

Fő összetevők: kakaóvaj (legalább 32%)

 

Javasolt felhasználási terület: ganache, mousse, táblás csokoládé, mártott bonbon, formázott bonbon...

 

Csomagolás: 1,5 kg/tasak



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
ÚJ
Nincs raktáron
CHOP_737815



<br />



MUCICAO püré

 

De mi is ez a termék?

A nyálkás terméshús a kakaófa ellipszoid formájú termésének belsejében lévő fehér rész. Egy központi membránból áll, amelyhez a kakaóbabok kapcsolódnak. Ez a lédús és ragacsos anyag főként vízből, cukorból és pektinből áll. Általában a kakaóbab erjesztésére használják, mielőtt megszárítják és kakaómasszává pörkölik.

 

Származási hely:

Ecuador a minőségi kakaóbabok történelmi termelője, és híres a virágos és gyümölcsös kakaóbabok minőségéről. A MUCICAO előállításához a Cerecita-völgyben található családi gazdaságra esett a választás. Termelésének minősége, valamint az utólagos előállítási módszerek lehetővé tették, hogy elnyerje a legfontosabb aromaminőségi és élelmiszerbiztonsági címkéket.

 

Íz:


  • gyümölcsös és citromos - nagyszerű aromapaletta
  • friss citromos
  • majd a méz, a licsi és a körte aromái

 

Párosítható alapanyagok: az alacsony savtartalmú gyümölcsök

Fő összetevők: - Nyálkás terméshús 100%

 

Javasolt felhasználási terület: fagylalt, ital, táblás csokoládé, mousse...

 

Csomagolás: 500 g/tasak



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez