CHOCOLATERIE DE L'OPERA

Egy csokoládékészítő család 4. generációja.

1936 Adrien Bourgeat - 1947 Guy de Loisy - 1974 Olivier de Loisy - 2008 Nicolas és Olivier de Loisy

Mára hazai és nemzetközi téren is referenciaként tekintenek a termékeikre a piacon.

Olivier de Loisy volt az első, aki 60%-nál magasabb kakaószárazanyag-tartalmú mártócsokoládét készített (1970-es években). Folytatva a családi innovációs hagyományokat 1995-ben megalapította a Chocolaterie de l'Opera vállalkozást, amely talán az első olyan csokoládékészítő volt, amely elkötelezett a mono fajtájú csokoládék előállításában.

Tovább
Raktáron
CHOP_DN1



<br />



Dark couverture chocolate - N°1

 

Minimum kakaó szárazanyag-tartalom: 59%

 

5 kg/zsák

2 zsák/karton



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_37562B



<br />



DIAPASON Fehércsokoládé pasztilla

 

Csökkentett cukrotartalmú fehércsokoládé a kevésbé édes, de ugyanolyan ízletes receptek elkészítéséhez. Magas kakaóvaj-tartalma ideális állagot biztosít bevonóként való felhasználásra vagy formázásra.

A tej finom zanata vaníliás jegyekkel párosul.

 


  • Tejes és vaníliás
  • Mérsékelt cukortartalom
  • Jól párosítható: pirosgyümölcsökkel, gyümölcspürékkel, de akár rummal vagy mentával is.

 

Kakaószárazanyag-tartalom: min. 33%  

 

Gyártó: CHOCOLATERIE DE L'OPERA



Tovább
Fehércsokoládé 'DIAPASON®' 33%, pasztilla x5kg
Fehércsokoládé 'DIAPASON®' 33%, pasztilla x5kg
Fehércsokoládé 'DIAPASON®' 33%, pasztilla x5kg
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_737908



<br />



SAMANA Területszelektált étcsokoládé pasztilla

 

Kakaó származási helye: Dominikai Köztársaság / San Francisco de Macoris

Fajta: Trinitario

Kereskedelmi osztály: Hispanola Superior

 

Ez a karibi sziget Kolombusz Kristóf idejáben is a kakaó útvonalon feküdt.

Ez a csökkentett kakaóvajtartalmú étcsokoládé különösen ajánlott intenzív aromájú töltelék, mousse, ganache, stb. készítéséhez.

 

Édesgyökér, bors és szerecsendió jegyeket hordozó kakaó.

Enyhén fanyarkás aromái letisztultságot biztosítanak, amely méltó egy kiváló csokoládéhoz.

Társítható alapanyagok: narancs, kardamom, pirosgyümölcsök (fekete ribizli, fekete áfonya, málna)

 

Kakaó szárazanyag-tartalom: min. 62%

 

Csomagolás: 5 kg/tasak

Gyűjtőkarton: 2 x 5kg

 

Gyártó: CHOCOLATERIE DE L'OPERA



Tovább
  Étcsokoládé 'VIBRATO / SEQUANCIA 70% - GUETAMALA-MADAGASCAR, pasztilla x5kg
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_737067



<br />



SAMANA Területszelektált étcsokoládé pasztilla

 

Kakaó származási helye: Dominikai Köztársaság / San Francisco de Macoris

Fajta: Trinitario

Kereskedelmi osztály: Hispanola Superior

 

Ez a karibi sziget Kolombusz Kristóf idejáben is a kakaó útvonalon feküdt.

Ez a csökkentett kakaóvajtartalmú étcsokoládé különösen ajánlott intenzív aromájú töltelék, mousse, ganache, stb. készítéséhez.

 

Édesgyökér, bors és szerecsendió jegyeket hordozó kakaó.

Enyhén fanyarkás aromái letisztultságot biztosítanak, amely méltó egy kiváló csokoládéhoz.

Társítható alapanyagok: narancs, kardamom, pirosgyümölcsök (fekete ribizli, fekete áfonya, málna)

 

Kakaó szárazanyag-tartalom: min. 62%

 

Csomagolás: 5 kg/tasak

Gyűjtőkarton: 2 x 5kg

 

Gyártó: CHOCOLATERIE DE L'OPERA



Tovább
Étcsokoládé 'DELTORA 70% - PANAMA, pasztilla x5kg
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez