PATISFRANCE
Patisfrance több mint 75 éve osztozik Önökkel a sütemények iránti szenvedélyében. Ezért olyan kiváló minőségű alapanyagokat terveznek, gyártanak és forgalmaznak, amelyek lehetővé teszik, hogy minden alkotásába egy kis kiválóságot vigyenek. Így ösztönzik a kreativitását, és szolgáltatásaikkal, tanácsaikkal valamint globális megoldásaikkal segítik, hogy minél jobban elcsábíthassák vendégeiket.
Nemes termékek teljes választéka nagyszerű ízekkel és meglepő textúrákkal.
Finomra őrölt hántolt kaliforniai mandula
Nagyon finom szemcseméretű mandulapor, amely ideális a macaron készítéséhez.
- Számos lehetséges felhasználási terület: macaron, torta, sütemény...
- Bármilyen termék kivonása, hozzáadása vagy pótlása nélkül
Finom szemcséjű hántolt mandulaörlemény
Származási hely: Kalifornia
Nagyon finom szemcseméretű hántolt mandulaliszt. Ideális Macaron készítéséhez.
Számos felhasználási terület: macaron, torta, sütemény...
Franciaországi üzemben őrölt és csomagolt.
Bármiféle egyéb termék kivonása vagy hozzáadása nélkül készült 100% gyümölcs.
Kiszerelés: 10 x 1 kg
Ezüst lapzselatin
Emberi fogyasztásra alkalmas étkezési zselatin
Összetevők: 100% zselatin (sertés)
180 bloom
Felhasználási javaslat: 12 lapzselatin/1 liter folyadék
Nettó tömeg: 1 kg
Hántolt zöld friss pisztáciabél
Tartós zöld szín és friss pisztácia íz.
Nettó tömeg: 1kg
Kiszerelés: 10 x 1 kg/karton
Hántolt mandulaőrlemény
Gondosan válogatott mandulából Franciaországban őrölt termék.
Tipikus mandulaízű illatgazdag termék.
Kiszerelés: 10kg
Pralirex pisztácia paszta 100%
- Gusztatív tulajdonságaik alapján gondosan válogatott pisztáciából.
- Ideális fagylaltok, krémek és cukrásztöltelékek, sütemények készítéséhez
- Adagolás 10% - 15% között javasolt
Kiszerelés: 1,5 kg/vödör
Szíciliai citromlé
Nettó űrtartalom: 1 liter
Összetevők: citromlé sűrítmény, tartósítószer: nátrium-metabiszulfit (E223). A termék szulfitot tartalmaz.
Felhasználási javaslat: salátákhoz, szószokhoz, süteményekhez, krémekhez, fagylaltokhoz.
Származási hely: Olaszország
|
| 100 ml termékben |
Energia | kJ | 104 |
kcal | 25 | |
Zsír (g) | 0 | |
telített zsírsav (g) | 0 | |
Szénhidrát (g) | 5,8 | |
cukor (g) | 1,6 | |
Fehérje (g) | 0,3 | |
Só (g) | 0,05 |
PRALICRAC EXOTIQUE Praliné alapú ropogós töltelék
- Mandulapraliné alapú ropogós töltelék kókuszdióval és passiógyümölcscsel.
- A mandulapraliné alapú töltelék (11%) tartalmaz még 15% kókuszdiót és 6% passiógyümölcsöt.
- Ropogós textúra a puffasztott rízsnek köszönhetően.
- Franciaországban gyártják.
Előnyei:
- Könnyen használható termék
- Sokrétű felhasználási terület: desszert, fatörzs, keksz, bonbon töltelék alapanyagaként
Összetevők:
Cukor, nem hidrogénezett olajok és zsírok (repce, kakaó, napraforgó), reszelt kókuszdió (15%), MANDULA (11%), sovány tejpor, rizsliszt, sűrített almapüré, koncentrált passiógyümölcslé (min. 2%), emulgeálószer (SZÓJA-lecitin), természetes aroma, szín (kurkumin), só, antioxidáns (aszkorbinsav).
Kiszerelés: 2 kg/vödör



Kínai hántolt, blansírozott fenyőmag
- Ősszel betakarított fenyőmag, amely finom desszertekben és sós készítményekben is.
- Heterogén szín, fehértől a halványsárgáig.
- Kisebb méretűek, mint a mediterrán társaik, szabálytalan háromszög alakkal.
Előnyei:
- Ropogós
- Nagyon jó táplálkozási tulajdonságokkal és magas foszfortartalommal rendelkezik
Kiszerelés: 1 kg/csomag
Gyűjtőcsomag: 10 x 1 kg/karton
Barna lenmag
Például kenyér díszítéséhez
Kiszerelés: 1 kg/csomag
Gyűjtőcsomag: 10 x 1 kg/karton
Csokoládérúd GARNICO 300
- Süthető
- 44% csokoládé-tartalommal
- 5.3g/db
- 300db/doboz
Csokoládérúd GARNICO 200 Extra Large
- Süthető
- 44% csokoládé-tartalommal
- 8g/db
- 200db/doboz
Összetétel: cukor, kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószer (napraforgó lecitin (E322)), vanília aroma.
Tárolás: 15-18°C közötti hőmérsékleten, napfénytől, nedvességtől és idegen szagoktól mentes helyen.
Egész gesztenye cukrozott szirupban
A gesztenyét kalibrálják, hámozzák, főzik és sokáig kandírozzák vaníliarúddal átitatott cukorszirupban.
Vaníliás gesztenyekrém
Gesztenyebél és cukor megfelelő állagú keveréke. Előállítási és felhasználási módjában hasonló a lekvárhoz. Ideális számos desszert elkészítéséhez. Harmonikusan párosítható tejszínhabbal, joghurttal és más tejtermékkel.
Gesztenye, cukor, víz, glükóz-szirup, vaníliakivonat.
(44 g gesztenyepüré/100 g termék)
Csomagolás: 1 kg/doboz
Gyűjtőcsomagolás: 12 x 1 kg/karton
Tárolási feltételek:
- Felbontás előtt: +2°C és +30°C közötti hőmérsékleten. Nedvességtartalom: < 90%
- Felbontást követően: hűtött helyen, 0°C és +6°C közötti hőmérsékleten. Felbontás után 7 napon belül felhasználandó.
GESZTENYEMASSZA
Gesztenyebél és cukor keveréke, amelyet főzéssel fokozatosan redukálnak, hogy egy nagyon sűrű textúrát kapjanak.
Gesztenye (58%), cukor, glükóz-szirup, vaníliakivonat.
Csomagolás: 1 kg/doboz
Gyűjtőcsomagolás: 12 x 1 kg/karton
Tárolási feltételek:
- Felbontás előtt: Szobahőmérsékleten (konzerv)
- Felbontást követően: hűtött helyen, 0°C és +6°C közötti hőmérsékleten. Felbontás után 7 napon belül felhasználandó.
Mogyorós praliné 50%
- Folyékony állagú
- 50% mogyorótartalommal és vaníliás jegyekkel
- Egyedülállóan sima és rugalmas textúra
- Ideális csokoládé bonbonok, desszertek, mousse, macaron és pohárdesszert készítéséhez
Csomagolás: 5 kg/vödör
Hámozott és blansírozott natúr kínai fenyőmag
Az ősszel betakarított fenyőmag finom lehet desszertekben vagy sós ételekben. Fehérestől a világossárgáig terjedő színváltozatban. Kisebb alakú, mint a mediterrán fenyőmag, szabálytalan háromszög alakú.
Ropogós. Nagyon jó táplálkozási tulajdonságokkal rendelkezik
Kiszerelés: 75g
Csokoládécseppek
Kakaótartalom: 44%
Kb. 7 500 pasztilla/kg
Természetes vaníliával
Sütésálló csokoládé
Csomagolás: 6 kg/doboz
Csokoládé színű glazúr speciálisan éclair fánkok bevonásához tervezve
Felhasználásra kész, stabilizált csokoládés fondant (bevonó máz) eclair, sütemények, fánkok, muffinok... befejezéséhez. 1,1% étcsokoládéval készült.
Felhordási hőmérséklet 40 és 50°C között, a kívánt folyékonyságtól függően.
Gyorsan, könnyen keverhető és feldolgozható
- Használatra kész, nem kell rehidratálni
- Nincs repedés fagyasztás után
- Kiváló stabilitás 3 nap után hűvös helyen, 6°C-on és nagyon nedves körülmények között is.
- Egységes szín
Nettó tömeg: 4kg/vödör

Fehér színű glazúr speciálisan éclair fánkok bevonásához tervezve
Felhasználásra kész stabilizált fehér fondant eclair, sütemények, fánkok, muffinok stb. befejezéséhez.
Felhordási hőmérséklet 40 és 50°C között, a kívánt folyékonyságtól függően.
Gyönyörű selymes fehér szín
Ízesítés lehetséges
- Gyorsan olvad, könnyen keverhető és feldolgozható
- Használatra kész, nem kell rehidratálni
- Nincs repedés fagyasztás után
- Kiváló stabilitás 3 nap után hűvös helyen, 6°C-on és nagyon nedves körülmények között is.
Nettó tömeg: 4 kg/vödör
