PATISFRANCE

Patisfrance több mint 75 éve osztozik Önökkel a sütemények iránti szenvedélyében. Ezért olyan kiváló minőségű alapanyagokat terveznek, gyártanak és forgalmaznak, amelyek lehetővé teszik, hogy minden alkotásába egy kis kiválóságot vigyenek. Így ösztönzik a kreativitását, és szolgáltatásaikkal, tanácsaikkal valamint globális megoldásaikkal segítik, hogy minél jobban elcsábíthassák vendégeiket.

Nemes termékek teljes választéka nagyszerű ízekkel és meglepő textúrákkal.

Tovább
Nincs raktáron
PAF_4103016



<br />



 



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PAF_4102752



<br />



 



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PAF_4105155



<br />



 



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PAF_4102757



<br />



 



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PAF_4001270



<br />



Finomra őrölt hántolt kaliforniai mandula

 

Nagyon finom szemcseméretű mandulapor, amely ideális a macaron készítéséhez.

 

- Számos lehetséges felhasználási terület: macaron, torta, sütemény...

- Bármilyen termék kivonása, hozzáadása vagy pótlása nélkül



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PAF_4102753



<br />



 



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PAF_4102754



<br />



Finom szemcséjű hántolt mandulaörlemény

Származási hely: Kalifornia

 

Nagyon finom szemcseméretű hántolt mandulaliszt. Ideális Macaron készítéséhez.

 

Számos felhasználási terület: macaron, torta, sütemény...

Franciaországi üzemben őrölt és csomagolt.

Bármiféle egyéb termék kivonása vagy hozzáadása nélkül készült 100% gyümölcs.

 

Kiszerelés: 10 x 1 kg



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PAF_4102756



<br />



 



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PAF_4102759



<br />



 



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PAF_1101311



<br />



 



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PAF_6100091



<br />



Ezüst lapzselatin

 

Emberi fogyasztásra alkalmas étkezési zselatin

Összetevők: 100% zselatin (sertés)

180 bloom

 

Felhasználási javaslat: 12 lapzselatin/1 liter folyadék

 

Nettó tömeg: 1 kg



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PAF_4100233



<br />



Hántolt zöld friss pisztáciabél

 

Tartós zöld szín és friss pisztácia íz.

 

Nettó tömeg: 1kg

Kiszerelés: 10 x 1 kg/karton



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PAF_4105203



<br />



Hántolt mandulaőrlemény

 

Gondosan válogatott mandulából Franciaországban őrölt termék.

Tipikus mandulaízű illatgazdag termék.

 

Kiszerelés: 10kg



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PAF_4010059



<br />



Pralirex pisztácia paszta 100%

 


  • Gusztatív tulajdonságaik alapján gondosan válogatott pisztáciából.
  • Ideális fagylaltok, krémek és cukrásztöltelékek, sütemények készítéséhez
  • Adagolás 10% - 15% között javasolt

 

Kiszerelés: 1,5 kg/vödör



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PAF_4105255



<br />



Szíciliai citromlé

Nettó űrtartalom: 1 liter

 

Összetevők: citromlé sűrítmény, tartósítószer: nátrium-metabiszulfit (E223). A termék szulfitot tartalmaz.

 

Felhasználási javaslat: salátákhoz, szószokhoz, süteményekhez, krémekhez, fagylaltokhoz.

 

Származási hely: Olaszország

 




















 

 

100 ml

termékben

Energia

kJ

104

kcal

25

Zsír (g)

0

telített zsírsav (g)

0

Szénhidrát (g)

5,8

cukor (g)

1,6

Fehérje (g)

0,3

Só (g)

0,05


 



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
ÚJ
Nincs raktáron
PAF_4014793



<br />



PRALICRAC EXOTIQUE Praliné alapú ropogós töltelék

 


  • Mandulapraliné alapú ropogós töltelék kókuszdióval és passiógyümölcscsel.
  • A mandulapraliné alapú töltelék (11%) tartalmaz még 15% kókuszdiót és 6% passiógyümölcsöt.
  • Ropogós textúra a puffasztott rízsnek köszönhetően.
  • Franciaországban gyártják.

 

Előnyei:


  • Könnyen használható termék
  • Sokrétű felhasználási terület: desszert, fatörzs, keksz, bonbon töltelék alapanyagaként

 

Összetevők:

Cukor, nem hidrogénezett olajok és zsírok (repce, kakaó, napraforgó), reszelt kókuszdió (15%), MANDULA (11%), sovány tejpor, rizsliszt, sűrített almapüré, koncentrált passiógyümölcslé (min. 2%), emulgeálószer (SZÓJA-lecitin), természetes aroma, szín (kurkumin), só, antioxidáns (aszkorbinsav).

 

Kiszerelés: 2 kg/vödör



Tovább
PRALICRAC EXOTIQUE Praliné alapú ropogós töltelék
PRALICRAC EXOTIQUE Praliné alapú ropogós töltelék
PRALICRAC EXOTIQUE Praliné alapú ropogós töltelék
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PAF_4001237



<br />



Kínai hántolt, blansírozott fenyőmag

 


  • Ősszel betakarított fenyőmag, amely finom desszertekben és sós készítményekben is.
  • Heterogén szín, fehértől a halványsárgáig.
  • Kisebb méretűek, mint a mediterrán társaik, szabálytalan háromszög alakkal.

 

Előnyei:


  • Ropogós
  • Nagyon jó táplálkozási tulajdonságokkal és magas foszfortartalommal rendelkezik

 

Kiszerelés: 1 kg/csomag

Gyűjtőcsomag: 10 x 1 kg/karton



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PAF_6100179



<br />



Barna lenmag

 

Például kenyér díszítéséhez

 

Kiszerelés: 1 kg/csomag

Gyűjtőcsomag: 10 x 1 kg/karton



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PAF_4105128



<br />



Csokoládérúd GARNICO 300

 

- Süthető

- 44% csokoládé-tartalommal

- 5.3g/db

- 300db/doboz



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PAF_4105254



<br />



Csokoládérúd GARNICO 200 Extra Large

 

- Süthető

- 44% csokoládé-tartalommal

- 8g/db

- 200db/doboz

 

Összetétel: cukor, kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószer (napraforgó lecitin (E322)), vanília aroma.

 

Tárolás: 15-18°C közötti hőmérsékleten, napfénytől, nedvességtől és idegen szagoktól mentes helyen.



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PAF_6100235



<br />



Egész gesztenye cukrozott szirupban

 

A gesztenyét kalibrálják, hámozzák, főzik és sokáig kandírozzák vaníliarúddal átitatott cukorszirupban.



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PAF_4102730



<br />



Vaníliás gesztenyekrém

 

Gesztenyebél és cukor megfelelő állagú keveréke. Előállítási és felhasználási módjában hasonló a lekvárhoz. Ideális számos desszert elkészítéséhez. Harmonikusan párosítható tejszínhabbal, joghurttal és más tejtermékkel.

 

 Gesztenye, cukor, víz, glükóz-szirup, vaníliakivonat.

(44 g gesztenyepüré/100 g termék)

 

 

Csomagolás: 1 kg/doboz

Gyűjtőcsomagolás: 12 x 1 kg/karton

 

Tárolási feltételek:

- Felbontás előtt: +2°C és +30°C közötti hőmérsékleten. Nedvességtartalom: < 90%

- Felbontást követően: hűtött helyen, 0°C és +6°C közötti hőmérsékleten. Felbontás után 7 napon belül felhasználandó.



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PAF_6100046



<br />



GESZTENYEMASSZA

 

Gesztenyebél és cukor keveréke, amelyet főzéssel fokozatosan redukálnak, hogy egy nagyon sűrű textúrát kapjanak.

Gesztenye (58%), cukor, glükóz-szirup, vaníliakivonat.

 

 

Csomagolás: 1 kg/doboz

Gyűjtőcsomagolás: 12 x 1 kg/karton

 

Tárolási feltételek:

- Felbontás előtt: Szobahőmérsékleten (konzerv)

- Felbontást követően: hűtött helyen, 0°C és +6°C közötti hőmérsékleten. Felbontás után 7 napon belül felhasználandó.



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PAF_4002667



<br />



Mogyorós praliné 50%

 


  • Folyékony állagú
  • 50% mogyorótartalommal és vaníliás jegyekkel
  • Egyedülállóan sima és rugalmas textúra
  • Ideális csokoládé bonbonok, desszertek, mousse, macaron és pohárdesszert készítéséhez

 

Csomagolás: 5 kg/vödör



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
SERV_780057



<br />



Hámozott és blansírozott natúr kínai fenyőmag

 

Az ősszel betakarított fenyőmag finom lehet desszertekben vagy sós ételekben. Fehérestől a világossárgáig terjedő színváltozatban. Kisebb alakú, mint a mediterrán fenyőmag, szabálytalan háromszög alakú.

Ropogós. Nagyon jó táplálkozási tulajdonságokkal rendelkezik

 

Kiszerelés: 75g



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PAF_4105135



<br />



Csokoládécseppek

 

Kakaótartalom: 44%

Kb. 7 500 pasztilla/kg

Természetes vaníliával

Sütésálló csokoládé

 

Csomagolás: 6 kg/doboz



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
ÚJ
Raktáron
PAF_4013720



<br />



Csokoládé színű glazúr speciálisan éclair fánkok bevonásához tervezve

 

Felhasználásra kész, stabilizált csokoládés fondant (bevonó máz) eclair, sütemények, fánkok, muffinok... befejezéséhez. 1,1% étcsokoládéval készült.

Felhordási hőmérséklet 40 és 50°C között, a kívánt folyékonyságtól függően.

Gyorsan, könnyen keverhető és feldolgozható

 


  • Használatra kész, nem kell rehidratálni
  • Nincs repedés fagyasztás után
  • Kiváló stabilitás 3 nap után hűvös helyen, 6°C-on és nagyon nedves körülmények között is.
  • Egységes szín

 

Nettó tömeg: 4kg/vödör



Tovább
Csokoládés éclair bevonó máz (Glacage), 4kg/vödör
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
ÚJ
Raktáron
PAF_4015606



<br />



Fehér színű glazúr speciálisan éclair fánkok bevonásához tervezve

 

Felhasználásra kész stabilizált fehér fondant eclair, sütemények, fánkok, muffinok stb. befejezéséhez.

 

Felhordási hőmérséklet 40 és 50°C között, a kívánt folyékonyságtól függően.

Gyönyörű selymes fehér szín

Ízesítés lehetséges

 


  • Gyorsan olvad, könnyen keverhető és feldolgozható
  • Használatra kész, nem kell rehidratálni
  • Nincs repedés fagyasztás után
  • Kiváló stabilitás 3 nap után hűvös helyen, 6°C-on és nagyon nedves körülmények között is.

 

Nettó tömeg: 4 kg/vödör



Tovább
Fehér éclair bevonó máz (Glacage), 4 kg/vödör
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PAF_4007875



<br />



 



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez