NH Pektin
Sűrítő- és/vagy zselésítő anyag, amely hőre visszafordítható gélt eredményez.
Nettó tömeg: 1kg/vödör
Patisfrance több mint 75 éve osztozik Önökkel a sütemények iránti szenvedélyében. Ezért olyan kiváló minőségű alapanyagokat terveznek, gyártanak és forgalmaznak, amelyek lehetővé teszik, hogy minden alkotásába egy kis kiválóságot vigyenek. Így ösztönzik a kreativitását, és szolgáltatásaikkal, tanácsaikkal valamint globális megoldásaikkal segítik, hogy minél jobban elcsábíthassák vendégeiket.
Nemes termékek teljes választéka nagyszerű ízekkel és meglepő textúrákkal.
NH Pektin
Sűrítő- és/vagy zselésítő anyag, amely hőre visszafordítható gélt eredményez.
Nettó tömeg: 1kg/vödör
Emberi fogyasztásra alkalmas étkezési lapzselatin "GOLD"
Sertészselatin alapú zselésítő lap.
Bloom erőssége: 185 - 230.
Rugalmas textúra.
Fagyasztás-/kiolvadásálló.
Professzionális felhasználásra
Nettó tömeg: 1 kg/doboz
Tükör glazúr
Felhasználásra kész hideg glazúr, amely ideális a desszertek behúzásához.
Előnyei:
Nettó tömeg: 8kg/vödör
"Brisures de crêpes dentelle Crousticrep" ropogós ostya
Finomra tört, kompakt ostya pehely
Karamell színű
Ropogós textúrát kölcsönöz a desszertnek
Csomagolás: 2,5kg/karton
Származási hely: Franciaország
Csokoládécseppek
Kakaótartalom: 44%
Kb. 7 500 pasztilla/kg
Természetes vaníliával
Sütésálló csokoládé
Csomagolás: 6 kg/doboz
GESZTENYEMASSZA
Gesztenyebél és cukor keveréke, amelyet főzéssel fokozatosan redukálnak, hogy egy nagyon sűrű textúrát kapjanak.
Gesztenye (58%), cukor, glükóz-szirup, vaníliakivonat.
Csomagolás: 1 kg/doboz
Gyűjtőcsomagolás: 12 x 1 kg/karton
Tárolási feltételek:
- Felbontás előtt: Szobahőmérsékleten (konzerv)
- Felbontást követően: hűtött helyen, 0°C és +6°C közötti hőmérsékleten. Felbontás után 7 napon belül felhasználandó.
Vaníliás gesztenyekrém
Gesztenyebél és cukor megfelelő állagú keveréke. Előállítási és felhasználási módjában hasonló a lekvárhoz. Ideális számos desszert elkészítéséhez. Harmonikusan párosítható tejszínhabbal, joghurttal és más tejtermékkel.
Gesztenye, cukor, víz, glükóz-szirup, vaníliakivonat.
(44 g gesztenyepüré/100 g termék)
Csomagolás: 1 kg/doboz
Gyűjtőcsomagolás: 12 x 1 kg/karton
Tárolási feltételek:
- Felbontás előtt: +2°C és +30°C közötti hőmérsékleten. Nedvességtartalom: < 90%
- Felbontást követően: hűtött helyen, 0°C és +6°C közötti hőmérsékleten. Felbontás után 7 napon belül felhasználandó.
Egész gesztenye cukrozott szirupban
A gesztenyét kalibrálják, hámozzák, főzik és sokáig kandírozzák vaníliarúddal átitatott cukorszirupban.
Csokoládérúd GARNICO 200 Extra Large
- Süthető
- 44% csokoládé-tartalommal
- 8g/db
- 200db/doboz
Összetétel: cukor, kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószer (napraforgó lecitin (E322)), vanília aroma.
Tárolás: 15-18°C közötti hőmérsékleten, napfénytől, nedvességtől és idegen szagoktól mentes helyen.
Csokoládérúd GARNICO 300
- Süthető
- 44% csokoládé-tartalommal
- 5.3g/db
- 300db/doboz
Kínai hántolt, blansírozott fenyőmag
Előnyei:
Kiszerelés: 1 kg/csomag
Gyűjtőcsomag: 10 x 1 kg/karton
Narancsvirág aroma
Összetevők: víz, narancsvirág-aroma
Nettó térfogat: 1 L
Hűvös és száraz helyen tárolandó (T ° <25 ° C). Használat után gondosan zárja le és tárolja hűtőszekrényben (2 hónapig max.).
PRALICRAC EXOTIQUE Praliné alapú ropogós töltelék
Előnyei:
Összetevők:
Cukor, nem hidrogénezett olajok és zsírok (repce, kakaó, napraforgó), reszelt kókuszdió (15%), MANDULA (11%), sovány tejpor, rizsliszt, sűrített almapüré, koncentrált passiógyümölcslé (min. 2%), emulgeálószer (SZÓJA-lecitin), természetes aroma, szín (kurkumin), só, antioxidáns (aszkorbinsav).
Kiszerelés: 2 kg/vödör
Hántolt zöld friss pisztáciabél
Tartós zöld szín és friss pisztácia íz.
Nettó tömeg: 1kg
Kiszerelés: 10 x 1 kg/karton
Ezüst lapzselatin
Emberi fogyasztásra alkalmas étkezési zselatin
Összetevők: 100% zselatin (sertés)
180 bloom
Felhasználási javaslat: 12 lapzselatin/1 liter folyadék
Nettó tömeg: 1 kg