PATISFRANCE

Patisfrance több mint 75 éve osztozik Önökkel a sütemények iránti szenvedélyében. Ezért olyan kiváló minőségű alapanyagokat terveznek, gyártanak és forgalmaznak, amelyek lehetővé teszik, hogy minden alkotásába egy kis kiválóságot vigyenek. Így ösztönzik a kreativitását, és szolgáltatásaikkal, tanácsaikkal valamint globális megoldásaikkal segítik, hogy minél jobban elcsábíthassák vendégeiket.

Nemes termékek teljes választéka nagyszerű ízekkel és meglepő textúrákkal.

Tovább
Raktáron
PAF_4103016



<br />



 



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PAF_4102752



<br />



 



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PAF_4105155



<br />



 



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PAF_4102753



<br />



 



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PAF_6100091



<br />



Ezüst lapzselatin

 

Emberi fogyasztásra alkalmas étkezési zselatin

Összetevők: 100% zselatin (sertés)

180 bloom

 

Felhasználási javaslat: 12 lapzselatin/1 liter folyadék

 

Nettó tömeg: 1 kg



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PAF_4100233



<br />



Hántolt zöld friss pisztáciabél

 

Tartós zöld szín és friss pisztácia íz.

 

Nettó tömeg: 1kg

Kiszerelés: 10 x 1 kg/karton



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PAF_4010059



<br />



Pralirex pisztácia paszta 100%

 


  • Gusztatív tulajdonságaik alapján gondosan válogatott pisztáciából.
  • Ideális fagylaltok, krémek és cukrásztöltelékek, sütemények készítéséhez
  • Adagolás 10% - 15% között javasolt

 

Kiszerelés: 1,5 kg/vödör



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PAF_4001237



<br />



Kínai hántolt, blansírozott fenyőmag

 


  • Ősszel betakarított fenyőmag, amely finom desszertekben és sós készítményekben is.
  • Heterogén szín, fehértől a halványsárgáig.
  • Kisebb méretűek, mint a mediterrán társaik, szabálytalan háromszög alakkal.

 

Előnyei:


  • Ropogós
  • Nagyon jó táplálkozási tulajdonságokkal és magas foszfortartalommal rendelkezik

 

Kiszerelés: 1 kg/csomag

Gyűjtőcsomag: 10 x 1 kg/karton



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PAF_6100179



<br />



Barna lenmag

 

Például kenyér díszítéséhez

 

Kiszerelés: 1 kg/csomag

Gyűjtőcsomag: 10 x 1 kg/karton



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PAF_4102730



<br />



Vaníliás gesztenyekrém

 

Gesztenyebél és cukor megfelelő állagú keveréke. Előállítási és felhasználási módjában hasonló a lekvárhoz. Ideális számos desszert elkészítéséhez. Harmonikusan párosítható tejszínhabbal, joghurttal és más tejtermékkel.

 

 Gesztenye, cukor, víz, glükóz-szirup, vaníliakivonat.

(44 g gesztenyepüré/100 g termék)

 

 

Csomagolás: 1 kg/doboz

Gyűjtőcsomagolás: 12 x 1 kg/karton

 

Tárolási feltételek:

- Felbontás előtt: +2°C és +30°C közötti hőmérsékleten. Nedvességtartalom: < 90%

- Felbontást követően: hűtött helyen, 0°C és +6°C közötti hőmérsékleten. Felbontás után 7 napon belül felhasználandó.



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PAF_4105135



<br />



Csokoládécseppek

 

Kakaótartalom: 44%

Kb. 7 500 pasztilla/kg

Természetes vaníliával

Sütésálló csokoládé

 

Csomagolás: 6 kg/doboz



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
ÚJ
Nincs raktáron
PAF_4013720



<br />



Csokoládé színű glazúr speciálisan éclair fánkok bevonásához tervezve

 

Felhasználásra kész, stabilizált csokoládés fondant (bevonó máz) eclair, sütemények, fánkok, muffinok... befejezéséhez. 1,1% étcsokoládéval készült.

Felhordási hőmérséklet 40 és 50°C között, a kívánt folyékonyságtól függően.

Gyorsan, könnyen keverhető és feldolgozható

 


  • Használatra kész, nem kell rehidratálni
  • Nincs repedés fagyasztás után
  • Kiváló stabilitás 3 nap után hűvös helyen, 6°C-on és nagyon nedves körülmények között is.
  • Egységes szín

 

Nettó tömeg: 4kg/vödör



Tovább
Csokoládés éclair bevonó máz (Glacage), 4kg/vödör
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
ÚJ
Nincs raktáron
PAF_4015606



<br />



Fehér színű glazúr speciálisan éclair fánkok bevonásához tervezve

 

Felhasználásra kész stabilizált fehér fondant eclair, sütemények, fánkok, muffinok stb. befejezéséhez.

 

Felhordási hőmérséklet 40 és 50°C között, a kívánt folyékonyságtól függően.

Gyönyörű selymes fehér szín

Ízesítés lehetséges

 


  • Gyorsan olvad, könnyen keverhető és feldolgozható
  • Használatra kész, nem kell rehidratálni
  • Nincs repedés fagyasztás után
  • Kiváló stabilitás 3 nap után hűvös helyen, 6°C-on és nagyon nedves körülmények között is.

 

Nettó tömeg: 4 kg/vödör



Tovább
Fehér éclair bevonó máz (Glacage), 4 kg/vödör
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez