Híreink

MEGNYITOTTUNK

 

Örömmel köszöntjük az oldalunkat böngésző minden tisztelt látogatót. 

Hosszas előkészületek és várakozások után boldogan jelentjük, hogy nagykereskedelmi webáruházunk végre megnyitott és mától elérhetó a professzionális felhasználók számára. 

Jószívvel biztatjuk minden meglévő és újonnan érkező partnerünket, hogy bátran böngésszenek az oldalon, ahol igyekeztünk minél több információval szolgálni a termékek megismeréséhez, megkönnyítve ezzel is az Önök választását.

Természetesen munkatársaink a jövőben egyaránt készségesen állnak személyesen is az Önök szíves rendelkezésére.

Az oldal használata regisztrációhoz kötött, amelynek jóváhagyása előtt munkatársaink a megadott elérhetőségeken felveszik a kapcsolatot Önökkel, hogy megerősítsék a érdeklődési szándékot és kiszűrjék az esetleges félreértéseket, visszaéléseket.

Az oldallal kapcsolatos bármiféle észrevételt és javaslatot természetesen örömmel fogadunk, hisz a közös célunk hogy egy mindenki számára hasznos és könnyen kezelhető szakmai felületet nyújtsunk. 

Az oldalon igyekszünk minél több hasznos információt is megosztani az akciókról és várható bemutatókról. Ezért javasoljuk, iratkozzanak fel hírlevelünkre, hogy ne maradjanak le semmilyen fontos tudnivalóról.