Tulajdonságai: zselésítő
Adagolás: 0.3-10%
Tipikus felhasználási példák: mousse, espuma, aszpik, bonbonok
A vendéglátóiparban dolgozó szakemberek számára szánt élelmiszeripari dekorációk specialistája.
Az ételdekorációkra szakosodott PCB a cukrász- és vendéglátóipari szakemberek számára tervezett díszítések széles választékát kínálja.
A kollekciójukban szereplő termékeket különböző területek elismert szakembereivel (cukrászok, csokoládémesterek, vendéglátósok, bártenderek) együttműködve tervezik: Pierre Hermé, Christophe Michalak, Sébastien Bouillet, Jérôme de Oliveira, Frédéric Hawecker, Joseph Trotta, Arnaud Poette, Bernard Leprince...
Coldtex20 (Módosított burgonyakeményítő)
A ColdTex burgonyakeményítő alapú sűrítőanyag. A ColdTex-szel készült készítmények fagyasztás- és gyorsfagyasztásállóak, és mérsékelten főzhetőek.
Tulajdonságai:sűrítőanyag
Adagolás:0.5-8%
Tipikus felhasználási példák: hús alapú készítményekhez (pástétomok, töltelékek), sárga tészták (cake, piskóta) állagának javítására, béchamel mártáshoz, gluténmentes termékekhez.
Nettó tömeg: 1.000g
Az Iota a vörösmoszatokból kivont természetes eredetű zselésítőanyag. Puha szerkezetű, rugalmas és áttetsző megjelenésű zselék elkészítését teszi lehetővé.
Tulajdonságai: zselésítő
Adagolás: 0.1-1%
Tipikus felhasználási példák: tej vagy tejszín alapú készítmények (panna cotta, crème brûlée), tojás vagy zselatin helyettesítője a nem tej alapú készítményeknél, amelyek rendelkeznek minimális kalcium tartalommal.
VÁLASSZA KI A GRAFIKÁT:
- Küldje el nekünk a logót, vagy engedje meg, hogy közösen kreáljuk meg a grafikai elemet. Válassza ki a kívánt szöveget, a mintát, a témát az inspirációihoz.
VÁLASSZA KI A SZÍNEKET:
- Színek széles választéka:
*NA (Azo-mentes színezék)
*E171, E170, E172, E551 mentes színezékek
*E171-mentes csillogó hatású festékek
*Pure Emotion (100% festék-mentes színezék)
VÁLASSZA KI A CSOKOLÁDÉ TÍPUSÁT:
- Válassza ki az alap csokoládét
*étcsokoládé
*tejcsokoládé
*fehércsokoládé
*karamellizált fehércsokoládé
*illetve a gyümölccsel színezett csokoládék (málna-, eper-, mangó-, árpapor) - 100%-ban természetes
VÁLASSZA KI AZ ÖNNEK MEGFELELŐ TECHNIKÁT:
- Saját maga készítené el a dekorációt:
*transzferfólia
*sütőpapír
*blister, sablon, kiöntőforma
- Mi elkészítjük Önnek a kész dekorációkat
PONTOS RÉSZLETEKÉRT, EGYEDI AJÁNLATOKÉRT, LÁTVÁNYTERVEKÉRT KÉRJÜK, KONZULTÁLJON MUNKATÁRSAINKKAL!
Transzferfólia csokoládédekorációhoz
Mintázat: Arabesques
Méret: 40x25cm
Csomagolás: 17 ív/csomag
Ezer és egy felhasználási területe van a transzferfóliáknak: például többek között bonbonok, desszertek díszítésére.
Felhasználási javaslat: legalább 20 percen át hagyja pihenni 6°C hőmérsékleten mielőtt eltávolítja a csokoládét a fóliáról.
Kávészem formájú tejcsokoládédísz
Nettó tömeg: 285g
17 Mintás transzferfólia csokoládéhoz 'Fűszálak' 40x25cm
Azoikus festék: Igen
Tartalmaz-e E171 színezéket: Igen
Nettó tömeg: 188g
Liofilizált kókusz crispy
100% gyümölcs
Nettó tömeg: 150g
Liofilizált eper crispy
100% gyümölcs
Nettó tömeg: 200 g/doboz
Liofilizált málna crispy
100% gyümölcs
Nettó tömeg: 200 g/doboz
Porlasztott mangó (Alphonso)
100% gyümölcs
Nettó tömeg: 200 g/doboz