Mintás transzferfólia csokoládéhoz
Minta: Marbré flash
Csomag tartalma: 17 ív (40x25cm)

A vendéglátóiparban dolgozó szakemberek számára szánt élelmiszeripari dekorációk specialistája.
Az ételdekorációkra szakosodott PCB a cukrász- és vendéglátóipari szakemberek számára tervezett díszítések széles választékát kínálja.
A kollekciójukban szereplő termékeket különböző területek elismert szakembereivel (cukrászok, csokoládémesterek, vendéglátósok, bártenderek) együttműködve tervezik: Pierre Hermé, Christophe Michalak, Sébastien Bouillet, Jérôme de Oliveira, Frédéric Hawecker, Joseph Trotta, Arnaud Poette, Bernard Leprince...
Mintás transzferfólia csokoládéhoz
Minta: Marbré flash
Csomag tartalma: 17 ív (40x25cm)
Smaragdzöld ételfesték
Csillámfényű
Nettó tömeg: 15g
Bársonyspray
Zöldes
Nettó űrtartalom: 150ml
Porlasztott málna
100% gyümölcs
Nettó tömeg: 200g
Sárga természetes ételfesték
Vízben oldódó
Nettó tömeg. 25g
ICREMIUM 14 / FAGYLALT STABILIZÁTOR
Az Icremium egy stabilizáló és emulgeáló keverék, amely a fagylaltok minőségének javítására és tartósítására szolgál. Összetétele emulgeálók és textúrák kombinációján alapul, amelyek lehetővé teszik a víz stabilizálását azáltal, hogy korlátozza a nagy kristályok kialakulását, szabályozzák az olvadás sebességét, a zsír eloszlásának javítását és általában véve a textúra optimalizálását.
Tulajdonságok: stabilizátor, emulgeálószer és sűrítőanyag.
Ajánlott adagolás: 0,4-0,7%
Tipikus alkalmazási terület: fagylalt, tejszínhab
Megjegyzések / korlátozások:
Az adagolást a recept teljes zsírtartalmának megfelelően kell beállítani. Ajánlott például 0,4% körüli adagot használni, ha a zsírtartalom meghaladja a 10%-ot, és magasabb adagot használni alacsonyabb zsírtartalom esetén.
Nettó tömeg: 800g/doboz
Kakaóbab töret
Nettó tömeg: 350g
Natur Air N°42 / Burgonyafehérje por
A Natur Air egy növényi fehérje (burgonyafehérje). Ideális és praktikus megoldás a hab, mousse felhabosítására és stabilizálására.
Ez a clean label termék tökéletesen alkalmas a vegán étrendhez is.
A Natur Air különböző pH-szinteken is jól működik, hidegen és melegen egyaránt használható, és tiszta, semleges érzékszervi tulajdonsággal bír, anélkül, hogy rossz utóízt hagyna maga után.
Ez egy növényi alapú megoldás, amely gyakran használható a tojásfehérje helyettesítésére, például macaronokban, meringue-ben, mousse-ban, koktélokban stb.
400 g/doboz
Csillámfényű arany ételfesték
Nettó tömeg: 25g
Liofilizált egész málna
100% gyümölcs
Nettó tömeg: 60 g/doboz
A Malto Dry egy tápiókából származó szénhidrát. A keményítő hidrolízisével és az azt követő szárítással állítják elő. A MALTO-val összehasonlítva, növényi eredetének és egy speciális szárítási eljárásnak köszönhetően nagyon alacsony a sűrűsége és nagyon nagy az olajfelvevő képessége. A répa- vagy nádszacharózhoz képest nagyon alacsony az édessége, és a főzés során kevésbé érzékeny az elszíneződésre.
Tulajdonságok: dúsító, olajafelvevő, stabilizáló
Tipikus felhasználási példák: mártások porrá alakítása során, aszalt gyümölcsökhöz...
Édesítőképessége: kb. 30%-a szacharóznak
17 Mintás transzferfólia csokoládéhoz 'Fűszálak' 40x25cm
Azoikus festék: Igen
Tartalmaz-e E171 színezéket: Igen
Nettó tömeg: 188g
Kávészem formájú tejcsokoládédísz
Nettó tömeg: 285g
Transzferfólia csokoládédekorációhoz
Mintázat: Arabesques
Méret: 40x25cm
Csomagolás: 17 ív/csomag
Ezer és egy felhasználási területe van a transzferfóliáknak: például többek között bonbonok, desszertek díszítésére.
Felhasználási javaslat: legalább 20 percen át hagyja pihenni 6°C hőmérsékleten mielőtt eltávolítja a csokoládét a fóliáról.
VÁLASSZA KI A GRAFIKÁT:
- Küldje el nekünk a logót, vagy engedje meg, hogy közösen kreáljuk meg a grafikai elemet. Válassza ki a kívánt szöveget, a mintát, a témát az inspirációihoz.
VÁLASSZA KI A SZÍNEKET:
- Színek széles választéka:
*NA (Azo-mentes színezék)
*E171, E170, E172, E551 mentes színezékek
*E171-mentes csillogó hatású festékek
*Pure Emotion (100% festék-mentes színezék)
VÁLASSZA KI A CSOKOLÁDÉ TÍPUSÁT:
- Válassza ki az alap csokoládét
*étcsokoládé
*tejcsokoládé
*fehércsokoládé
*karamellizált fehércsokoládé
*illetve a gyümölccsel színezett csokoládék (málna-, eper-, mangó-, árpapor) - 100%-ban természetes
VÁLASSZA KI AZ ÖNNEK MEGFELELŐ TECHNIKÁT:
- Saját maga készítené el a dekorációt:
*transzferfólia
*sütőpapír
*blister, sablon, kiöntőforma
- Mi elkészítjük Önnek a kész dekorációkat
PONTOS RÉSZLETEKÉRT, EGYEDI AJÁNLATOKÉRT, LÁTVÁNYTERVEKÉRT KÉRJÜK, KONZULTÁLJON MUNKATÁRSAINKKAL!
SZÓJA-LECITIN
Az Emul S természetes eredetű GMO-mentes szója-lecitin koncentrátum. Jól alkalmazható vizes folyadékokhoz és közepesen a zsíros közegben.
Tulajdonságai: emulgeáló, stabilizáló
Adagolás: 0.3-1%
Tipikus felhasználási példák: pékáruk tésztájának javítása, főtt termékek tartósítása, emulziók stabilizálása, mártások stabilizálása
NÁTRIUM ALGINÁT
Az Alginát Skócia, Írország és Dél-Amerika hideg vizeiből begyűjtött barnamoszatokból kivont természetes eredetű zselésítő anyag.
A Kalciummal való reakciókészségének köszönhetően lehetővé teszi a vizes folyadékok szferifikációját (gyöngyösítését).
Tulajdonságai: zselésítő, sűrítő
Adagolás: 5 g/liter vizes folyadék
Tipikus felhasználási példák: gyümölcs- és zöldséglevek szferifikálása, különböző méretű gyöngyök készítése
GELLÁNGUMI
A Gellángumi az átokhínár nevű vízinövényeken természetes úton fejlődő Sphingomonas elodea baktériumok fermentációjának az eredménye.
Tulajdonságai: zselésítő
Adagolás: 0.1-1%
Tipikus felhasználási példák: meleg zselatin, aszpik, sütőipari és cukrászati termékek tölteléke, zselék, folyékony zselék
IOTA
Az Iota a vörösmoszatokból kivont természetes eredetű zselésítőanyag. Puha szerkezetű, rugalmas és áttetsző megjelenésű zselék elkészítését teszi lehetővé.
Tulajdonságai: zselésítő
Adagolás: 0.1-1%
Tipikus felhasználási példák: tej vagy tejszín alapú készítmények (panna cotta, crème brûlée), tojás vagy zselatin helyettesítője a nem tej alapú készítményeknél, amelyek rendelkeznek minimális kalcium tartalommal.
AGAR
Az Agar a vörösmoszatokból kivont természetes eredetű zselésítő anyag.
Tulajdonságai: zselésítő
Adagolás: 0.5-2%
Tipikus felhasználási példák: zselés cukorka, marmelád, sütemények gyümölcsös tölteléke.
MALTO
A Malto keményítőből hidrolízissel, szárítással és szitálással nyert szénhidrát. Nagyon alacsony édesítőképességgel rendelkezik összevetve a cukorrépából vagy cukornádból származó szacharózzal szemben.
Tulajdonságai: dúsító, édesítő
Tipikus felhasználási példák: fűszerkészímények
Édesítőképessége: kb. 30%-a szacharóznak
Ovális étcsokoládé plakett "Happy Birthday" felirattal
Méret: 62x37 mm
Nettó tömeg: 226 g/doboz
Kiszerelés: 36 db/doboz
Aranyfüst
25 PVC Rhodoid fólia 40x60cm
Pectin NHX
A pektin NHX a citrusfélék héjából kivont, majd feldolgozott zselésítő anyag különleges tulajdonságokkal.
Ez egy pektin, amelyet pl. tükörfényzselékben használnak.
Tulajdonságai: zselésítő
Adagolás: 0,8-2%
Tipikus felhasználási példák: gyümölcs alapú bevonómáz, gyümölcsmentes vagy alacsony cukortartalmú natúr bevonó, tükörfényzselé, csokoládé alapú zselésített krémes készítmények
1 kg/doboz
Melegen történő felhasználás - Vizes környezetben alkalmazható - PH érték < 3.8 - Termoreverzibilis - Fagyasztásálló - Melegítés során stabil
PECTIN Y
A Pektin Y a déligyümölcsök héjából kivont, majd átalakított zselésítő anyag. Magas cukortartalmú (Brix° > 3.5) és savas (pH < 3.5) közegek zselésítésére alkalmas. Melegítéssel nem visszafordítható állapot.
Tulajdonságai: zselésítő
Adagolás: 1-2.5%
Tipikus felhasználási példák: zselés cukorkák, lekvárok, gyümölcstöltelékek
Kappa 23 (Karragén)
A Kappa a vörösmoszatokból kivont természetes eredetű zselésítőanyag. Szilárd szerkezetű és áttetsző megjelenésű zselék elkészítését teszi lehetővé.
Tulajdonságai: zselésítő, stabilizáló
Adagolás: 0.5-3%
Tipikus felhasználási terület: szilárd, fényes és sima mázak, tejkészítmények stabilizátora