PCB CREATION

Raktáron



<br />



 



Tovább
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron



<br />



Ovális étcsokoládé plakett "Happy Birthday" felirattal

 

Méret: 62x37 mm

Nettó tömeg: 226 g/doboz

Kiszerelés: 36 db/doboz



Tovább
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron



<br />



AGAR

 

Az Agar a vörösmoszatokból kivont természetes eredetű zselésítő anyag.

Tulajdonságai: zselésítő

Adagolás: 0.5-2%

 

Tipikus felhasználási példák: zselés cukorka, marmelád, sütemények gyümölcsös tölteléke.



Tovább
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron



<br />



 



Tovább
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
Az Ascorbix egy teljesen natúr ízű aszkorbinsav koncentrátum. Ez az étkezési sav és antioxidáns megtalálható például természetes állapotában a déligyümölcsökben.

Tulajdonságai: étkezési sav, antioxidáns

Adagolás: 0.05-0.5%

Tipikus felhasználási példák: Oxidálódásra érzékeny gyümölcsök és zöldségek tartósítása, dagasztás javító a pékáruk készítése során
Tovább
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
A Citrix egy natúr ízű citromsav koncentrátum. Ez az étkezési sav megtalálható például természetes állapotában a citromban.

Tulajdonságai: étkezési sav

Adagolás: 0.1-1%

Tipikus felhasználási példák: Pektin vagy Alginát alapú receptek savanyítására
Tovább
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
A ColdTex burgonyakeményítő alapú sűrítőanyag. A ColdTex-szel készült készítmények ellenállóak a sokkolással/fagyasztással szemben és közepes erősségű melegítést elviselik.

Tulajdonságai: sűrítőanyag

Adagolás: 0.5-8%

Tipikus felhasználási példák: hús alapú készítmények (pástétomok, töltelékek), javítja a sárga tészták szerkezetét (cake, piskóta), besamel mártás, gluténmentes termékek
Tovább
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron



<br />



 



Tovább
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron



<br />



 



Tovább
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
A Dextróz keményítőből hidrolízissel, szárítással és szitálással nyert egyszerű cukor. A szacharóznál enyhén kisebb édesítőképességgel rendelkezik. A molekuláris méretének köszönhetően a szacharóznál könnyebben mobilizálja a vizet

Tulajdonságai: édesítő, vízmegkötő

Tipikus felhasználási példák: fűszerkészítmények

Édesítőképessége: kb. 70%-a szacharóznak
Tovább
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron



<br />



SZÓJA-LECITIN

 

Az Emul S természetes eredetű GMO-mentes szója-lecitin koncentrátum. Jól alkalmazható vizes folyadékokhoz és közepesen a zsíros közegben.  

Tulajdonságai: emulgeáló, stabilizáló  

Adagolás: 0.3-1%  

Tipikus felhasználási példák: pékáruk tésztájának javítása, főtt termékek tartósítása, emulziók stabilizálása, mártások stabilizálása



Tovább
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
A Zselatin B egy szagtalanított marhazselatin, amelynek a gélkeménysége (Bloom értéke) 200, amelyet ‚Arany’ zselatinnak is neveznek

Tulajdonságai: zselésítő

Adagolás: 0.3-10%

Tipikus felhasználási példák: mousse, espuma, aszpik, bonbonok
Tovább
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron



<br />



 



Tovább
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron



<br />



GELLÁNGUMI

 

A Gellángumi az átokhínár nevű vízinövényeken természetes úton fejlődő Sphingomonas elodea baktériumok fermentációjának az eredménye.

Tulajdonságai: zselésítő

Adagolás: 0.1-1%

Tipikus felhasználási példák: meleg zselatin,  aszpik, sütőipari és cukrászati termékek tölteléke, zselék, folyékony zselék



Tovább
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
ÚJ
Raktáron



<br />



 



Tovább
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron



<br />



Az Iota a vörösmoszatokból kivont természetes eredetű zselésítőanyag. Puha szerkezetű, rugalmas és áttetsző megjelenésű zselék elkészítését teszi lehetővé.

 

Tulajdonságai: zselésítő

 

Adagolás: 0.1-1%

 

Tipikus felhasználási példák: tej vagy tejszín alapú  készítmények (panna cotta, crème brûlée), tojás vagy zselatin helyettesítője a nem tej alapú készítményeknél, amelyek rendelkeznek minimális kalcium tartalommal.



Tovább
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez