PCB CREATION

A vendéglátóiparban dolgozó szakemberek számára szánt élelmiszeripari dekorációk specialistája.

Az ételdekorációkra szakosodott PCB a cukrász- és vendéglátóipari szakemberek számára tervezett díszítések széles választékát kínálja.

A kollekciójukban szereplő termékeket különböző területek elismert szakembereivel (cukrászok, csokoládémesterek, vendéglátósok, bártenderek) együttműködve tervezik: Pierre Hermé, Christophe Michalak, Sébastien Bouillet, Jérôme de Oliveira, Frédéric Hawecker, Joseph Trotta, Arnaud Poette, Bernard Leprince...

Nincs raktáron
PCB_060138



<br />



Mintás transzferfólia csokoládéhoz

 

Minta: Marbré flash

Csomag tartalma: 17 ív (40x25cm)



  17 Mintás transzferfólia csokoládéhoz 'Márványozott flash' 40x25cm
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_004479



<br />



Smaragdzöld ételfesték

Csillámfényű

Nettó tömeg: 15g



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_004498



<br />



Bársonyspray

Zöldes

Nettó űrtartalom: 150ml



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PCB_045001



<br />



Porlasztott málna

100% gyümölcs

 

Nettó tömeg: 200g



Porlasztott málna 200g
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PCB_004659



<br />



Sárga természetes ételfesték

Vízben oldódó

Nettó tömeg. 25g



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_061392



<br />



ICREMIUM 14 / FAGYLALT STABILIZÁTOR

 

Az Icremium egy stabilizáló és emulgeáló keverék, amely a fagylaltok minőségének javítására és tartósítására szolgál. Összetétele emulgeálók és textúrák kombinációján alapul, amelyek lehetővé teszik a víz stabilizálását azáltal, hogy korlátozza a nagy kristályok kialakulását, szabályozzák az olvadás sebességét, a zsír eloszlásának javítását és általában véve a textúra optimalizálását.

Tulajdonságok: stabilizátor, emulgeálószer és sűrítőanyag.

 

Ajánlott adagolás: 0,4-0,7%

 

Tipikus alkalmazási terület: fagylalt, tejszínhab

 

Megjegyzések / korlátozások:

Az adagolást a recept teljes zsírtartalmának megfelelően kell beállítani. Ajánlott például 0,4% körüli adagot használni, ha a zsírtartalom meghaladja a 10%-ot, és magasabb adagot használni alacsonyabb zsírtartalom esetén.

 

Nettó tömeg: 800g/doboz



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_060948



<br />



Kakaóbab töret

 

Nettó tömeg: 350g



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_074346



<br />



Natur Air N°42 / Burgonyafehérje por

 

A Natur Air egy növényi fehérje (burgonyafehérje). Ideális és praktikus megoldás a hab, mousse felhabosítására és stabilizálására.

Ez a clean label termék tökéletesen alkalmas a vegán étrendhez is.

A Natur Air különböző pH-szinteken is jól működik, hidegen és melegen egyaránt használható, és tiszta, semleges érzékszervi tulajdonsággal bír, anélkül, hogy rossz utóízt hagyna maga után.

Ez egy növényi alapú megoldás, amely gyakran használható a tojásfehérje helyettesítésére, például macaronokban, meringue-ben, mousse-ban, koktélokban stb.

 

400 g/doboz



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_033506



<br />



 



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_008948



<br />



 



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_008991



<br />



 



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_008988



<br />



 



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_033521



<br />



 



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_033531



<br />



 



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PCB_060956



<br />



Csillámfényű arany ételfesték

 

Nettó tömeg: 25g



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_050225



<br />



Liofilizált egész málna

100% gyümölcs

 

Nettó tömeg: 60 g/doboz



Liofilizált egész málna 60g
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_060619



<br />



A Malto Dry egy tápiókából származó szénhidrát. A keményítő hidrolízisével és az azt követő szárítással állítják elő. A MALTO-val összehasonlítva, növényi eredetének és egy speciális szárítási eljárásnak köszönhetően nagyon alacsony a sűrűsége és nagyon nagy az olajfelvevő képessége. A répa- vagy nádszacharózhoz képest nagyon alacsony az édessége, és a főzés során kevésbé érzékeny az elszíneződésre.

Tulajdonságok: dúsító, olajafelvevő, stabilizáló  

 

Tipikus felhasználási példák: mártások porrá alakítása során, aszalt gyümölcsökhöz...

Édesítőképessége: kb. 30%-a szacharóznak



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_007503



<br />



17 Mintás transzferfólia csokoládéhoz 'Fűszálak' 40x25cm

 

Azoikus festék: Igen

Tartalmaz-e E171 színezéket: Igen

Nettó tömeg: 188g

 



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_010436



<br />



Kávészem formájú tejcsokoládédísz

Nettó tömeg: 285g



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_007773



<br />



Transzferfólia csokoládédekorációhoz

Mintázat: Arabesques

Méret: 40x25cm

Csomagolás: 17 ív/csomag

 

Ezer és egy felhasználási területe van a transzferfóliáknak: például többek között bonbonok, desszertek díszítésére.

 

Felhasználási javaslat: legalább 20 percen át hagyja pihenni 6°C hőmérsékleten mielőtt eltávolítja a csokoládét a fóliáról.

 

 



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_000001

VÁLASSZA KI A GRAFIKÁT:

- Küldje el nekünk a logót, vagy engedje meg, hogy közösen kreáljuk meg a grafikai elemet. Válassza ki a kívánt szöveget, a mintát, a témát az inspirációihoz.

 

VÁLASSZA KI A SZÍNEKET:

- Színek széles választéka:

  *NA (Azo-mentes színezék)

  *E171, E170, E172, E551 mentes színezékek

  *E171-mentes csillogó hatású festékek

  *Pure Emotion (100% festék-mentes színezék)

 

VÁLASSZA KI A CSOKOLÁDÉ TÍPUSÁT:

- Válassza ki az alap csokoládét

  *étcsokoládé

  *tejcsokoládé

  *fehércsokoládé

  *karamellizált fehércsokoládé

  *illetve a gyümölccsel színezett csokoládék (málna-, eper-, mangó-,  árpapor) - 100%-ban természetes

 

VÁLASSZA KI AZ ÖNNEK MEGFELELŐ TECHNIKÁT:

- Saját maga készítené el a dekorációt:

  *transzferfólia

  *sütőpapír

  *blister, sablon, kiöntőforma

- Mi elkészítjük Önnek a kész dekorációkat

 

PONTOS RÉSZLETEKÉRT, EGYEDI AJÁNLATOKÉRT, LÁTVÁNYTERVEKÉRT KÉRJÜK, KONZULTÁLJON MUNKATÁRSAINKKAL!

Személyreszabott csokoládé-dekorációk
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PCB_060649



<br />



SZÓJA-LECITIN

 

Az Emul S természetes eredetű GMO-mentes szója-lecitin koncentrátum. Jól alkalmazható vizes folyadékokhoz és közepesen a zsíros közegben.  

Tulajdonságai: emulgeáló, stabilizáló  

Adagolás: 0.3-1%  

Tipikus felhasználási példák: pékáruk tésztájának javítása, főtt termékek tartósítása, emulziók stabilizálása, mártások stabilizálása



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_060629



<br />



NÁTRIUM ALGINÁT

 

Az Alginát Skócia, Írország és Dél-Amerika hideg vizeiből begyűjtött barnamoszatokból kivont természetes eredetű zselésítő anyag.

A Kalciummal való reakciókészségének köszönhetően lehetővé teszi a vizes folyadékok szferifikációját (gyöngyösítését).  

Tulajdonságai: zselésítő, sűrítő

Adagolás: 5 g/liter vizes folyadék

Tipikus felhasználási példák: gyümölcs- és zöldséglevek szferifikálása, különböző méretű gyöngyök készítése



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_060635



<br />



GELLÁNGUMI

 

A Gellángumi az átokhínár nevű vízinövényeken természetes úton fejlődő Sphingomonas elodea baktériumok fermentációjának az eredménye.

Tulajdonságai: zselésítő

Adagolás: 0.1-1%

Tipikus felhasználási példák: meleg zselatin,  aszpik, sütőipari és cukrászati termékek tölteléke, zselék, folyékony zselék



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_060631



<br />



IOTA

 

Az Iota a vörösmoszatokból kivont természetes eredetű zselésítőanyag. Puha szerkezetű, rugalmas és áttetsző megjelenésű zselék elkészítését teszi lehetővé.

 

Tulajdonságai: zselésítő

 

Adagolás: 0.1-1%

 

Tipikus felhasználási példák: tej vagy tejszín alapú  készítmények (panna cotta, crème brûlée), tojás vagy zselatin helyettesítője a nem tej alapú készítményeknél, amelyek rendelkeznek minimális kalcium tartalommal.



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PCB_060643



<br />



AGAR

 

Az Agar a vörösmoszatokból kivont természetes eredetű zselésítő anyag.

Tulajdonságai: zselésítő

Adagolás: 0.5-2%

 

Tipikus felhasználási példák: zselés cukorka, marmelád, sütemények gyümölcsös tölteléke.



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PCB_060617



<br />



MALTO

 

A Malto keményítőből hidrolízissel, szárítással és szitálással nyert szénhidrát. Nagyon alacsony édesítőképességgel rendelkezik összevetve a cukorrépából vagy cukornádból származó szacharózzal szemben.  

Tulajdonságai: dúsító, édesítő

Tipikus felhasználási példák: fűszerkészímények

Édesítőképessége: kb. 30%-a szacharóznak



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_033530



<br />



 



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_025228



<br />



 



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_001129



<br />



Ovális étcsokoládé plakett "Happy Birthday" felirattal

 

Méret: 62x37 mm

Nettó tömeg: 226 g/doboz

Kiszerelés: 36 db/doboz



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PCB_025227



<br />



Aranyfüst



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_004481



<br />



 



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_005008



<br />



25 PVC Rhodoid fólia 40x60cm



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_060625
A Maltit keményítőből előállított poliol (cukoralkohol). A szacharózhoz közeli édesítőképességgel rendelkezik.

Tulajdonságai: édesítő

Tipikus felhasználási példák: minden készítményben helyettesítheti a cukrot

Édesítőképessége: kb. 90%-a szacharóznak
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_060624
A Szorbit keményítőből előállított poliol (cukoralkohol). Néhány gyümölcsben (pl. szilva, szőlő) természetes állapotban is jelen van. A szacharóznál kisebb édesítőképességgel rendelkezik.

Tulajdonságai: nedvesítő, édesítő

Tipikus felhasználási példák: ganache stabilizálása

Édesítőképessége: kb. 60%-a szacharóznak
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_060618
A Dextróz keményítőből hidrolízissel, szárítással és szitálással nyert egyszerű cukor. A szacharóznál enyhén kisebb édesítőképességgel rendelkezik. A molekuláris méretének köszönhetően a szacharóznál könnyebben mobilizálja a vizet

Tulajdonságai: édesítő, vízmegkötő

Tipikus felhasználási példák: fűszerkészítmények

Édesítőképessége: kb. 70%-a szacharóznak
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_060621
Az Ascorbix egy teljesen natúr ízű aszkorbinsav koncentrátum. Ez az étkezési sav és antioxidáns megtalálható például természetes állapotában a déligyümölcsökben.

Tulajdonságai: étkezési sav, antioxidáns

Adagolás: 0.05-0.5%

Tipikus felhasználási példák: Oxidálódásra érzékeny gyümölcsök és zöldségek tartósítása, dagasztás javító a pékáruk készítése során
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_060620
A Citrix egy natúr ízű citromsav koncentrátum. Ez az étkezési sav megtalálható például természetes állapotában a citromban.

Tulajdonságai: étkezési sav

Adagolás: 0.1-1%

Tipikus felhasználási példák: Pektin vagy Alginát alapú receptek savanyítására
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_060636
A WarmTex egy egy speciális melegítési eljárással javított kukoricakeményítő alapú sűrítőanyag. Melegítés hatására fejleszti a textúráját, és jobban ellenáll a magas hőmérsékletnek, mint hagyományos társai.

Tulajdonságai: sűrítőanyag

Adagolás: 2-5%

Tipikus felhasználási példák: cukrászkrémek, sütőben sült ételekhez készült besamel mártás
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_060627



<br />



Pectin NHX

 

A pektin NHX a citrusfélék héjából kivont, majd feldolgozott zselésítő anyag különleges tulajdonságokkal.

Ez egy pektin, amelyet pl. tükörfényzselékben használnak.

Tulajdonságai: zselésítő

Adagolás: 0,8-2%

Tipikus felhasználási példák: gyümölcs alapú bevonómáz, gyümölcsmentes vagy alacsony cukortartalmú natúr bevonó, tükörfényzselé, csokoládé alapú zselésített krémes készítmények

 

1 kg/doboz

 

Melegen történő felhasználás - Vizes környezetben alkalmazható - PH érték < 3.8 - Termoreverzibilis - Fagyasztásálló - Melegítés során stabil



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_060626



<br />



PECTIN Y

 

A Pektin Y a déligyümölcsök héjából kivont, majd  átalakított zselésítő anyag. Magas cukortartalmú (Brix° > 3.5) és savas (pH < 3.5) közegek zselésítésére alkalmas. Melegítéssel nem visszafordítható állapot.  

Tulajdonságai: zselésítő  

Adagolás: 1-2.5%

Tipikus felhasználási példák: zselés cukorkák, lekvárok, gyümölcstöltelékek



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PCB_060630



<br />



Kappa 23 (Karragén)

 

A Kappa a vörösmoszatokból kivont természetes eredetű zselésítőanyag. Szilárd szerkezetű és áttetsző megjelenésű zselék elkészítését teszi lehetővé.

 

Tulajdonságai: zselésítő, stabilizáló

 

Adagolás: 0.5-3%

 

Tipikus felhasználási terület: szilárd, fényes és sima mázak, tejkészítmények stabilizátora



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez