PCB CREATION

A vendéglátóiparban dolgozó szakemberek számára szánt élelmiszeripari dekorációk specialistája.

Az ételdekorációkra szakosodott PCB a cukrász- és vendéglátóipari szakemberek számára tervezett díszítések széles választékát kínálja.

A kollekciójukban szereplő termékeket különböző területek elismert szakembereivel (cukrászok, csokoládémesterek, vendéglátósok, bártenderek) együttműködve tervezik: Pierre Hermé, Christophe Michalak, Sébastien Bouillet, Jérôme de Oliveira, Frédéric Hawecker, Joseph Trotta, Arnaud Poette, Bernard Leprince...

Raktáron
PCB_004463



<br />



Zöld ételfesték

Zsírban oldódó

 

Nettó tömeg: 25g



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PCB_004498



<br />



Bársonyspray

Zöldes

Nettó űrtartalom: 150ml



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_060647



<br />



Isomalt

 

Az izomalt egy olyan poliol, amely a szacharóz kémiai átalakulásából származik. Édesítő képessége nagyon közel áll a szacharózéhoz. Szerkezete és kémiai összetétele stabilabb, mint a szacharózé a főzés és a karamellizáció terén. Ezért nagyon alkalmas cukordíszek készítéséhez.

Édesítő ereje alacsonyabb, mint a szacharóz.

Tulajdonságok: édesítőszer

Felhasználási javaslat: a porcukorral megegyező módon kell használni.

Jellemző felhasználási területek: cukorszobrok, cukormentes édességek, színes karamell díszek



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_060948



<br />



Kakaóbab töret

 

Nettó tömeg: 350g



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_074346



<br />



Natur Air N°42 / Burgonyafehérje por

 

A Natur Air egy növényi fehérje (burgonyafehérje). Ideális és praktikus megoldás a hab, mousse felhabosítására és stabilizálására.

Ez a clean label termék tökéletesen alkalmas a vegán étrendhez is.

A Natur Air különböző pH-szinteken is jól működik, hidegen és melegen egyaránt használható, és tiszta, semleges érzékszervi tulajdonsággal bír, anélkül, hogy rossz utóízt hagyna maga után.

Ez egy növényi alapú megoldás, amely gyakran használható a tojásfehérje helyettesítésére, például macaronokban, meringue-ben, mousse-ban, koktélokban stb.

 

400 g/doboz



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_033506



<br />



 



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_008948



<br />



 



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_008991



<br />



 



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_008988



<br />



 



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_033521



<br />



 



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_033531



<br />



 



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PCB_060956



<br />



Csillámfényű arany ételfesték

 

Nettó tömeg: 25g



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PCB_045003



<br />



Porlasztott mangó (Alphonso)

100% gyümölcs

 

Nettó tömeg: 200 g/doboz



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_060950



<br />



Liofilizált málna crispy

100% gyümölcs

 

Nettó tömeg: 200 g/doboz



Liofilizált málna crispy 200g
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_060949



<br />



Liofilizált eper crispy

100% gyümölcs

 

Nettó tömeg: 200 g/doboz



Liofilizált eper crispy 200g
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PCB_060951



<br />



Liofilizált kókusz crispy

100% gyümölcs

 

Nettó tömeg: 150g



Liofilizált kókusz crispy 150g
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PCB_060619



<br />



A Malto Dry egy tápiókából származó szénhidrát. A keményítő hidrolízisével és az azt követő szárítással állítják elő. A MALTO-val összehasonlítva, növényi eredetének és egy speciális szárítási eljárásnak köszönhetően nagyon alacsony a sűrűsége és nagyon nagy az olajfelvevő képessége. A répa- vagy nádszacharózhoz képest nagyon alacsony az édessége, és a főzés során kevésbé érzékeny az elszíneződésre.

Tulajdonságok: dúsító, olajafelvevő, stabilizáló  

 

Tipikus felhasználási példák: mártások porrá alakítása során, aszalt gyümölcsökhöz...

Édesítőképessége: kb. 30%-a szacharóznak



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_007503



<br />



17 Mintás transzferfólia csokoládéhoz 'Fűszálak' 40x25cm

 

Azoikus festék: Igen

Tartalmaz-e E171 színezéket: Igen

Nettó tömeg: 188g

 



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_010436



<br />



Kávészem formájú tejcsokoládédísz

Nettó tömeg: 285g



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_007773



<br />



Transzferfólia csokoládédekorációhoz

Mintázat: Arabesques

Méret: 40x25cm

Csomagolás: 17 ív/csomag

 

Ezer és egy felhasználási területe van a transzferfóliáknak: például többek között bonbonok, desszertek díszítésére.

 

Felhasználási javaslat: legalább 20 percen át hagyja pihenni 6°C hőmérsékleten mielőtt eltávolítja a csokoládét a fóliáról.

 

 



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_000001

VÁLASSZA KI A GRAFIKÁT:

- Küldje el nekünk a logót, vagy engedje meg, hogy közösen kreáljuk meg a grafikai elemet. Válassza ki a kívánt szöveget, a mintát, a témát az inspirációihoz.

 

VÁLASSZA KI A SZÍNEKET:

- Színek széles választéka:

  *NA (Azo-mentes színezék)

  *E171, E170, E172, E551 mentes színezékek

  *E171-mentes csillogó hatású festékek

  *Pure Emotion (100% festék-mentes színezék)

 

VÁLASSZA KI A CSOKOLÁDÉ TÍPUSÁT:

- Válassza ki az alap csokoládét

  *étcsokoládé

  *tejcsokoládé

  *fehércsokoládé

  *karamellizált fehércsokoládé

  *illetve a gyümölccsel színezett csokoládék (málna-, eper-, mangó-,  árpapor) - 100%-ban természetes

 

VÁLASSZA KI AZ ÖNNEK MEGFELELŐ TECHNIKÁT:

- Saját maga készítené el a dekorációt:

  *transzferfólia

  *sütőpapír

  *blister, sablon, kiöntőforma

- Mi elkészítjük Önnek a kész dekorációkat

 

PONTOS RÉSZLETEKÉRT, EGYEDI AJÁNLATOKÉRT, LÁTVÁNYTERVEKÉRT KÉRJÜK, KONZULTÁLJON MUNKATÁRSAINKKAL!

Személyreszabott csokoládé-dekorációk
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_025228



<br />



 



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_001129



<br />



Ovális étcsokoládé plakett "Happy Birthday" felirattal

 

Méret: 62x37 mm

Nettó tömeg: 226 g/doboz

Kiszerelés: 36 db/doboz



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_025227



<br />



Aranyfüst



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_004464



<br />



Narancssárga ételfesték

Zsírban oldódó

Nettó tömeg: 25g



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_004460



<br />



Zsírban oldódó kék ételfesték - 25g



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PCB_004604



<br />



Fekete természetes ételfesték

Zsírban oldódó

Nettó tömeg: 25g



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_004557



<br />



Csokival bevont pezsgőcukor (pattogó) 1 kg



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_005008



<br />



25 PVC Rhodoid fólia 40x60cm



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_060625
A Maltit keményítőből előállított poliol (cukoralkohol). A szacharózhoz közeli édesítőképességgel rendelkezik.

Tulajdonságai: édesítő

Tipikus felhasználási példák: minden készítményben helyettesítheti a cukrot

Édesítőképessége: kb. 90%-a szacharóznak
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_060624
A Szorbit keményítőből előállított poliol (cukoralkohol). Néhány gyümölcsben (pl. szilva, szőlő) természetes állapotban is jelen van. A szacharóznál kisebb édesítőképességgel rendelkezik.

Tulajdonságai: nedvesítő, édesítő

Tipikus felhasználási példák: ganache stabilizálása

Édesítőképessége: kb. 60%-a szacharóznak
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_060618
A Dextróz keményítőből hidrolízissel, szárítással és szitálással nyert egyszerű cukor. A szacharóznál enyhén kisebb édesítőképességgel rendelkezik. A molekuláris méretének köszönhetően a szacharóznál könnyebben mobilizálja a vizet

Tulajdonságai: édesítő, vízmegkötő

Tipikus felhasználási példák: fűszerkészítmények

Édesítőképessége: kb. 70%-a szacharóznak
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_060621
Az Ascorbix egy teljesen natúr ízű aszkorbinsav koncentrátum. Ez az étkezési sav és antioxidáns megtalálható például természetes állapotában a déligyümölcsökben.

Tulajdonságai: étkezési sav, antioxidáns

Adagolás: 0.05-0.5%

Tipikus felhasználási példák: Oxidálódásra érzékeny gyümölcsök és zöldségek tartósítása, dagasztás javító a pékáruk készítése során
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_060620
A Citrix egy natúr ízű citromsav koncentrátum. Ez az étkezési sav megtalálható például természetes állapotában a citromban.

Tulajdonságai: étkezési sav

Adagolás: 0.1-1%

Tipikus felhasználási példák: Pektin vagy Alginát alapú receptek savanyítására
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_060636
A WarmTex egy egy speciális melegítési eljárással javított kukoricakeményítő alapú sűrítőanyag. Melegítés hatására fejleszti a textúráját, és jobban ellenáll a magas hőmérsékletnek, mint hagyományos társai.

Tulajdonságai: sűrítőanyag

Adagolás: 2-5%

Tipikus felhasználási példák: cukrászkrémek, sütőben sült ételekhez készült besamel mártás
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PCB_060632



<br />



Coldtex20 (Módosított burgonyakeményítő)

 

A ColdTex burgonyakeményítő alapú sűrítőanyag. A ColdTex-szel készült készítmények fagyasztás- és gyorsfagyasztásállóak, és mérsékelten főzhetőek.

 

Tulajdonságai:sűrítőanyag

 

Adagolás:0.5-8%

 

Tipikus felhasználási példák: hús alapú készítményekhez (pástétomok, töltelékek), sárga tészták (cake, piskóta) állagának javítására, béchamel mártáshoz, gluténmentes termékekhez.

 

Nettó tömeg: 1.000g



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_060642



<br />



Zselatin B

 

A "B" zselatin szagtalanított marhazselatin, amelynek a Bloom-foka (zselésítő erő) 200, ez megfelel az úgynevezett "arany" zselatinnak.

Tulajdonságok: zselésítő

Ajánlott adagolás: 0,3 - 10%.

 

Tipikus felhasználási területek: mousse és espuma, fagylaltok, aszpikok, édességek (mályvacukor, zselés cukorka), bavarois...



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_060627



<br />



Pectin NHX

 

A pektin NHX a citrusfélék héjából kivont, majd feldolgozott zselésítő anyag különleges tulajdonságokkal.

Ez egy pektin, amelyet pl. tükörfényzselékben használnak.

Tulajdonságai: zselésítő

Adagolás: 0,8-2%

Tipikus felhasználási példák: gyümölcs alapú bevonómáz, gyümölcsmentes vagy alacsony cukortartalmú natúr bevonó, tükörfényzselé, csokoládé alapú zselésített krémes készítmények



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PCB_060630



<br />



Kappa 23 (Karragén)

 

A Kappa a vörösmoszatokból kivont természetes eredetű zselésítőanyag. Szilárd szerkezetű és áttetsző megjelenésű zselék elkészítését teszi lehetővé.

 

Tulajdonságai: zselésítő, stabilizáló

 

Adagolás: 0.5-3%

 

Tipikus felhasználási terület: szilárd, fényes és sima mázak, tejkészítmények stabilizátora



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez