Zöld ételfesték
Zsírban oldódó
Nettó tömeg: 25g
A vendéglátóiparban dolgozó szakemberek számára szánt élelmiszeripari dekorációk specialistája.
Az ételdekorációkra szakosodott PCB a cukrász- és vendéglátóipari szakemberek számára tervezett díszítések széles választékát kínálja.
A kollekciójukban szereplő termékeket különböző területek elismert szakembereivel (cukrászok, csokoládémesterek, vendéglátósok, bártenderek) együttműködve tervezik: Pierre Hermé, Christophe Michalak, Sébastien Bouillet, Jérôme de Oliveira, Frédéric Hawecker, Joseph Trotta, Arnaud Poette, Bernard Leprince...
Zöld ételfesték
Zsírban oldódó
Nettó tömeg: 25g
Bársonyspray
Zöldes
Nettó űrtartalom: 150ml
Isomalt
Az izomalt egy olyan poliol, amely a szacharóz kémiai átalakulásából származik. Édesítő képessége nagyon közel áll a szacharózéhoz. Szerkezete és kémiai összetétele stabilabb, mint a szacharózé a főzés és a karamellizáció terén. Ezért nagyon alkalmas cukordíszek készítéséhez.
Édesítő ereje alacsonyabb, mint a szacharóz.
Tulajdonságok: édesítőszer
Felhasználási javaslat: a porcukorral megegyező módon kell használni.
Jellemző felhasználási területek: cukorszobrok, cukormentes édességek, színes karamell díszek
Kakaóbab töret
Nettó tömeg: 350g
Natur Air N°42 / Burgonyafehérje por
A Natur Air egy növényi fehérje (burgonyafehérje). Ideális és praktikus megoldás a hab, mousse felhabosítására és stabilizálására.
Ez a clean label termék tökéletesen alkalmas a vegán étrendhez is.
A Natur Air különböző pH-szinteken is jól működik, hidegen és melegen egyaránt használható, és tiszta, semleges érzékszervi tulajdonsággal bír, anélkül, hogy rossz utóízt hagyna maga után.
Ez egy növényi alapú megoldás, amely gyakran használható a tojásfehérje helyettesítésére, például macaronokban, meringue-ben, mousse-ban, koktélokban stb.
400 g/doboz
Csillámfényű arany ételfesték
Nettó tömeg: 25g
Porlasztott mangó (Alphonso)
100% gyümölcs
Nettó tömeg: 200 g/doboz
Liofilizált málna crispy
100% gyümölcs
Nettó tömeg: 200 g/doboz
Liofilizált eper crispy
100% gyümölcs
Nettó tömeg: 200 g/doboz
Liofilizált kókusz crispy
100% gyümölcs
Nettó tömeg: 150g
A Malto Dry egy tápiókából származó szénhidrát. A keményítő hidrolízisével és az azt követő szárítással állítják elő. A MALTO-val összehasonlítva, növényi eredetének és egy speciális szárítási eljárásnak köszönhetően nagyon alacsony a sűrűsége és nagyon nagy az olajfelvevő képessége. A répa- vagy nádszacharózhoz képest nagyon alacsony az édessége, és a főzés során kevésbé érzékeny az elszíneződésre.
Tulajdonságok: dúsító, olajafelvevő, stabilizáló
Tipikus felhasználási példák: mártások porrá alakítása során, aszalt gyümölcsökhöz...
Édesítőképessége: kb. 30%-a szacharóznak
17 Mintás transzferfólia csokoládéhoz 'Fűszálak' 40x25cm
Azoikus festék: Igen
Tartalmaz-e E171 színezéket: Igen
Nettó tömeg: 188g
Kávészem formájú tejcsokoládédísz
Nettó tömeg: 285g
Transzferfólia csokoládédekorációhoz
Mintázat: Arabesques
Méret: 40x25cm
Csomagolás: 17 ív/csomag
Ezer és egy felhasználási területe van a transzferfóliáknak: például többek között bonbonok, desszertek díszítésére.
Felhasználási javaslat: legalább 20 percen át hagyja pihenni 6°C hőmérsékleten mielőtt eltávolítja a csokoládét a fóliáról.
VÁLASSZA KI A GRAFIKÁT:
- Küldje el nekünk a logót, vagy engedje meg, hogy közösen kreáljuk meg a grafikai elemet. Válassza ki a kívánt szöveget, a mintát, a témát az inspirációihoz.
VÁLASSZA KI A SZÍNEKET:
- Színek széles választéka:
*NA (Azo-mentes színezék)
*E171, E170, E172, E551 mentes színezékek
*E171-mentes csillogó hatású festékek
*Pure Emotion (100% festék-mentes színezék)
VÁLASSZA KI A CSOKOLÁDÉ TÍPUSÁT:
- Válassza ki az alap csokoládét
*étcsokoládé
*tejcsokoládé
*fehércsokoládé
*karamellizált fehércsokoládé
*illetve a gyümölccsel színezett csokoládék (málna-, eper-, mangó-, árpapor) - 100%-ban természetes
VÁLASSZA KI AZ ÖNNEK MEGFELELŐ TECHNIKÁT:
- Saját maga készítené el a dekorációt:
*transzferfólia
*sütőpapír
*blister, sablon, kiöntőforma
- Mi elkészítjük Önnek a kész dekorációkat
PONTOS RÉSZLETEKÉRT, EGYEDI AJÁNLATOKÉRT, LÁTVÁNYTERVEKÉRT KÉRJÜK, KONZULTÁLJON MUNKATÁRSAINKKAL!
Ovális étcsokoládé plakett "Happy Birthday" felirattal
Méret: 62x37 mm
Nettó tömeg: 226 g/doboz
Kiszerelés: 36 db/doboz
Aranyfüst
Narancssárga ételfesték
Zsírban oldódó
Nettó tömeg: 25g
Zsírban oldódó kék ételfesték - 25g
Fekete természetes ételfesték
Zsírban oldódó
Nettó tömeg: 25g
Csokival bevont pezsgőcukor (pattogó) 1 kg
25 PVC Rhodoid fólia 40x60cm
Coldtex20 (Módosított burgonyakeményítő)
A ColdTex burgonyakeményítő alapú sűrítőanyag. A ColdTex-szel készült készítmények fagyasztás- és gyorsfagyasztásállóak, és mérsékelten főzhetőek.
Tulajdonságai:sűrítőanyag
Adagolás:0.5-8%
Tipikus felhasználási példák: hús alapú készítményekhez (pástétomok, töltelékek), sárga tészták (cake, piskóta) állagának javítására, béchamel mártáshoz, gluténmentes termékekhez.
Nettó tömeg: 1.000g
Zselatin B
A "B" zselatin szagtalanított marhazselatin, amelynek a Bloom-foka (zselésítő erő) 200, ez megfelel az úgynevezett "arany" zselatinnak.
Tulajdonságok: zselésítő
Ajánlott adagolás: 0,3 - 10%.
Tipikus felhasználási területek: mousse és espuma, fagylaltok, aszpikok, édességek (mályvacukor, zselés cukorka), bavarois...
Pectin NHX
A pektin NHX a citrusfélék héjából kivont, majd feldolgozott zselésítő anyag különleges tulajdonságokkal.
Ez egy pektin, amelyet pl. tükörfényzselékben használnak.
Tulajdonságai: zselésítő
Adagolás: 0,8-2%
Tipikus felhasználási példák: gyümölcs alapú bevonómáz, gyümölcsmentes vagy alacsony cukortartalmú natúr bevonó, tükörfényzselé, csokoládé alapú zselésített krémes készítmények
Kappa 23 (Karragén)
A Kappa a vörösmoszatokból kivont természetes eredetű zselésítőanyag. Szilárd szerkezetű és áttetsző megjelenésű zselék elkészítését teszi lehetővé.
Tulajdonságai: zselésítő, stabilizáló
Adagolás: 0.5-3%
Tipikus felhasználási terület: szilárd, fényes és sima mázak, tejkészítmények stabilizátora