KAVIARI PARIS
Kaviari – A kaviár művészete Párizsból
A több mint 40 éves múltra visszatekintő párizsi Kaviari ház világszerte elismert a prémium minőségű kaviár és tengeri különlegességek szakértőjeként. A gondosan válogatott tokhalikrák saját laboratóriumaikban érlelődnek, ahol egyedi számozott dobozokba kerülnek – minden tétel egy önálló élmény.
A Kaviari mestere, Bruno Higos több évtizedes tapasztalattal felügyeli az érlelési folyamatot, hogy a kaviár aromái tökéletesen kiteljesedjenek. A márka elkötelezett az ökológiai gazdálkodás és fenntartható tenyésztés mellett: a korábban vadon halászott iráni kaviár hagyományait ma modern, természetközeli halgazdaságokban folytatják.
A Kaviari nevéhez nemcsak kiváló minőségű tenyésztett kaviárfajták – mint a Béluga, Osciètre vagy Sévruga – fűződnek, hanem válogatott tengeri specialitások is a világ minden tájáról: spanyol kikötőkből, görög szigetekről, a Csendes-óceánból vagy épp Grönland partjairól. A kínálatban a klasszikus homár és tarisznyarák mellett ritkaságok, például Palamos-i polip vagy devoni rák is megtalálhatóak.
A Kaviari partnere több Michelin-csillagos séfnek, többek között Alain Ducasse, Yannick Alléno és Arnaud Lallement is évek óta a márkára esküszik.




