KÖNYVEK

ÚJ
Raktáron
MABO_811027



<br />



Le Grand Livre de la Boulangerie

 

Oldalszám: 244

 

Referencia az ágazat összes szakembere számára, az új nélkkülözjetetlen sütőipari eszköz, amely 100 receptet kínál a terület 3 szakértőjétől: Thomas Marie MOF, Jean-Marie Lanio és Patrice Mitaillé a Lausanne-i vendéglátóipari iskola oktatói.

 

A modern tanulási kézikönyv 7 fejezete pontosan megfejti a francia és a nemzetközi sütőipar nagyszerű klasszikusainak elkészítési technikáit.



Tovább
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
ÚJ
Raktáron
MABO_819159



<br />



Chocolat de l'École FERRANDI

 

Oldalszám: 304

 

Függetlenül attól, hogy amatőr vagy szenvedélyes a csokoládé rajongó, fedezze fel a Ferrandi Iskola ezen új munkájában a több mint 70 receptet és 45 csokoládé receptet lépésről-lépésre, mint például csokoládés tart, az operaszelet vagy akár csokoládétojások.

Az alapok többé nem titkok Ön előtt.



Tovább
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
ÚJ
Raktáron
MABO_819161



<br />



Le Grand Cours de Cuisine de l'École FERRANDI

 

Oldalszám: 695

 

Ebben a pedagógiai könyvben az olvasó megtalálhatja:


  • a professzorok értekezéseit, amelyek bemutatják a különféle témákat, megalapozott tanácsokat, tippeket és trükköket adnak a termékek beszerzéséhez, kiválasztásához és konyhai elkészítéséhez
  • az illusztrált technikai oldalakat, amelyek 1500 fotó segítségével részletesen ismertetik az elsajátítandó alapvető technikákat a végső eredmény eléréséhez
  • a receptajánlatokat 3 féle nehézségi színten

 

 



Tovább
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
ÚJ
Raktáron
MABO_819160



<br />



Patisserie de l'École FERRANDI

 

Oldalszám: 688

 

Citrom tart, Paris-Brest, feketeerdő... A párizsi Ferrandi professzionális tudása, know-how -ja, mindenki számára elérhető. 1500 gesztus, trükkök és technikák. Tészták, krémek, díszítések... Lépésről-lépésre a séfek tanácsaivak és tippjeivel együtt. 130 recept a legnagyobb klasszikusok közül 3 nehézségi színtű recepttel a technikák alkalmazásához, vagy szezonhoz igazodva cukrászkodni egész évben.



Tovább
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez