ÉTCSOKOLÁDÉ

Nincs raktáron
CHOP_10031B



<br />



SAMANA Területszelektált étcsokoládé pasztilla

 

Kakaó származási helye: Dominikai Köztársaság / San Francisco de Macoris

Fajta: Trinitario

Kereskedelmi osztály: Hispanola Superior

 

Ez a karibi sziget Kolombusz Kristóf idejáben is a kakaó útvonalon feküdt.

Ez a csökkentett kakaóvajtartalmú étcsokoládé különösen ajánlott intenzív aromájú töltelék, mousse, ganache, stb. készítéséhez.

 

Édesgyökér, bors és szerecsendió jegyeket hordozó kakaó.

Enyhén fanyarkás aromái letisztultságot biztosítanak, amely méltó egy kiváló csokoládéhoz.

Társítható alapanyagok: narancs, kardamom, pirosgyümölcsök (fekete ribizli, fekete áfonya, málna)

 

Kakaó szárazanyag-tartalom: min. 62%

 

Csomagolás: 5 kg/tasak

Gyűjtőkarton: 2 x 5kg

 

Gyártó: CHOCOLATERIE DE L'OPERA



Tovább
  Étcsokoládé 'SAMANA' 62% - Dominikai Köztársaság, pasztilla x5kg
  Étcsokoládé 'SAMANA' 62% - Dominikai Köztársaság, pasztilla x5kg
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
CHOP_10015_



<br />



CARUPANO Étcsokoládé 62%

 

 

Származás:

Venezuela a 15. század óta híres a figyelemre méltó kakaóbabtermeléséről. Keletről nyugatra számos kivételes kakaóültetvény található.

A Carupano régióból Criollo fajta és Carenero típus.

A venezuelai kakaó szimbóluma, amely nagyon különleges és páratlan aromájú.

 

Íz:

A venezuelai kakaó teljes aromakínálata könnyen felfedezhető ebben az étcsokoládéban.

Szerkezete finom, több mint robosztus, illatai extravagánsak, fűszeresek és virágosak. Hosszantartó ízélmény a szájban, amely egy nagyon enyhe savassággal zárul.

Jól párosítható ízek:

Kókusz, mogyoró, málna, narancs.

 

Fő összetevők:

Összes kakaó szárazanyag-tartalom: legalább 62%

Ebből kakaóvaj: legalább 32%

 

Főbb javasolt felhazsnálási területek: ganache, mousse, fagylalt, forró csokoládé,

 

Csomagolás: 5kg/tasak



Tovább
Étcsokoládé 'CARUPANO' 62% - Venezuela
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez