Csokoládépor (Madagaszkár)
Koncepció:
Lehetővé teszi a kézműves mesterembereknek, hogy az általuk készített csokoládéitalokba egyediséget vigyenek.
Származás:
Madagaszkár gazdaságilag régóta befelé forduló, és megőrizte a hagyományos kakaóültetvényeket és a kézműves termesztési módszereket.
A sziget északnyugati részére koncentrálódó, kiváló minőségű kakaófákat mindig is a Sambirano régióban ültették. A használt kakaóbab, a Criollo fajtájú és "Sambirano" típusú, amely a legkiemelkedőbb.
Ez a Poudre de cru® hihetetlenül aromás személyiséggel rendelkezik. Az illatokban citrusfélék jelennek meg, a citromos ízekre helyezve a hangsúlyt. Az illatfejlődés pazar a Criollo babokra jellemző eleganciával és finomsággal.
Kóstoláskor a textúra nagyon finom, a fermentáció aromái pedig testesek. A végén a friss és ízletes kesernyésség kiemeli a birsalmasajt, a kávé és a szilva aromáit.
Fő összetevők:
Kakaómassza 75%
Kakaópor 13%
Cukor 12%
Javasolt felhasználási terület: csokoládé alapú italok, forró csokoládé...
Csomagolás: 4 kg/vödör