KAKAÓPOR

Nincs raktáron
CHOP_000857



<br />



Csokoládépor  (Madagaszkár)

 

Koncepció:

Lehetővé teszi a kézműves mesterembereknek, hogy az általuk készített csokoládéitalokba egyediséget vigyenek.

 

Származás:

Madagaszkár gazdaságilag régóta befelé forduló, és megőrizte a hagyományos kakaóültetvényeket és a kézműves termesztési módszereket.

A sziget északnyugati részére koncentrálódó, kiváló minőségű kakaófákat mindig is a Sambirano régióban ültették. A használt kakaóbab, a Criollo fajtájú és "Sambirano" típusú, amely a legkiemelkedőbb.

 

Ez a Poudre de cru® hihetetlenül aromás személyiséggel rendelkezik. Az illatokban citrusfélék jelennek meg, a citromos ízekre helyezve a hangsúlyt. Az illatfejlődés pazar a Criollo babokra jellemző eleganciával és finomsággal.

Kóstoláskor a textúra nagyon finom, a fermentáció aromái pedig testesek. A végén a friss és ízletes kesernyésség kiemeli a birsalmasajt, a kávé és a szilva aromáit.

 

Fő összetevők:

Kakaómassza 75%

Kakaópor 13%

Cukor 12%

 

Javasolt felhasználási terület: csokoládé alapú italok, forró csokoládé...

 

Csomagolás: 4 kg/vödör



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
CHOP_37860



<br />



Zsírszegény kakaópor 10-12%

 

Kakaóvaj-tartalom: 10-12%

Intenzív fekete szín

Jól kiegyensúlyozott íz

Vegetáriánusok és vegánok számára is megfelelő

 

600 g/tasak

10 tasak/karton



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez