ÉDESÍTETT

Raktáron
PONT_000129



<br />



Gyorsfagyasztott édesített málnapüré (Willamette, Mecker) 100%

Származási hely: Szerbia

 

A Maison Ponthier azért választotta e két málna fajta házasítását, hogy egyszerre legyen az íze intenzív és tökéletesen kiegyensúlyozott. A Willamette fajta élénk és savas ízt kölcsönöz neki magas BRIX-fokkal, amíg a Mecker fajta mélyebb és lekerekített tulajdonságot ad neki. Ez utóbbi, kényesebb, és nagyon érzékeny a klímaváltozásokra (hőmérséklet, csapadék). Továbbá, a gazda, akivel a Maison Ponthier dolgozik, 300-1000 m magas hegyoldalon alakította ki az ültetvényeit. A keserű mellékíz kiszűrése végett a magok a püré gyártása során eltávolításra kerülnek.

 

20 kg / vödör



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PONT_002244



<br />



Gyorsfagyasztott, édesített tüskés annóna püré

Gyümölcs származási helye: Madagaszkár (Vavatenina)

 

A madagaszkári Vavatenina körzetben a tüskés annóna fák szinte egész évben virágoznak és termést hoznak, bár a főszezon június és augusztus között van. A fák a harmadik évtől kezdve teremnek, és a terméshozam esetenként 50 és 100 kg között mozog. Ezek a fák gazdag, jó vízelvezetésű talajt igényelnek, és gyökereik akár egy méter mélyen is a föld alatt gyökerezhetnek. Termesztésüket kistermelők végzik, akiknek ültetvényei soha nem nagyobbak 100 lábnál. A Ponthier tüskés annóna püré a gyümölcs zamatos, pépes húsából készül, amely gyönyörű fehér színű. A püré előállításához a gyümölcsöt először meg kell hámozni, ami a durva héj és a gyümölcs felszínén található tüskék miatt nehéz és különleges technikát igénylő művelet. A gyümölcs feldolgozását megelőzően az ehetetlen fekete magokat is eltávolítják. A következő fázisban a gyümölcshúst szitán átpasszírozzák és gyorspasztőrözik, majd tíz százalék tiszta nádcukor hozzáadásával ízletes pürét készítenek belőle, amelyet főzéshez, süteményekhez, édességekhez, lekvárokhoz, kekszekhez vagy koktélokhoz egyaránt fel lehet használni.

Jól kombinálható például licsi, narancs és lime gyümölcsökkel.

 

1 kg / tégely

6 x 1 kg / karton



PONTHIER Tüskés annóna püré, gyorsfagyasztott - 1kg
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PONT_000376



<br />



Gyorsfagyasztott édesített gesztenyepüré

12% hozzáadott cukorral

Származási hely: Franciaország

BRIX : 24

 

A sous-vide technológiával főzött természetes gesztenye feltalálójaként, 35 év tapasztalatával, a Ponthier ma a legnevesebb szakácsok és a nagyközönség által elismert minőségi referenciaként ismert. A Ponthier-püré készítéséhez kiválasztott gesztenyét ősszel a francia gesztenyetermesztők hagyományos know-how -jának megfelelően a Massif Central középhegységben, 500-700 méteres magasságban takarítják be. Ez az új recept számos formában felhasználható (desszertek, krémek, fagylaltok, mázak). Intenzív, édes ízének és homogén textúrájának köszönhetően a diófélék minden kedvelőjének a tetszését el fogja nyerni.

 

Gyűjtőcsomagolás: 6 x 1 kg / karton



PONTHIER Gesztenyepüré, gyorsfagyasztott - 1kg
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PONT_002246



<br />



Gyorsfagyasztott Kardamonos yuzus ananászpüré

BRIX : 22

 

Az ananász, a yuzu és a kardamom finom, tökéletesen kiegyensúlyozott párosítása, kiemelve mindhárom összetevő egyéniségét. Ezt a Ponthier-pürét az ananász egzotikus frissességére alapozták, amelyet yuzuval hangsúlyoznak, a kardamon pedig meleg, kámforos jegyet kölcsönöz neki. Például koktélokhoz vagy fagylaltokhoz... Indiai, ázsiai vagy közel-keleti gasztroutazáshoz.

 

1 kg / tégely

6 x 1 kg / karton



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PONT_002247



<br />



Gyorsfagyasztott Citromverbénás citruspüré (10% hozzáadott cukor)

BRIX : 20

 

A Citromverbénás citrus keverék egyesíti a szicíliai mandarint, a calabriai bergamottot és a citromverbénát. Ez a Ponthier-püré egy friss mediterrán aroma koncentrátum, amely tökéletes finom illatos koktélok, valamint sorbetek és sütemények elkészítéséhez. A citrom-verbena lágy, virágos aromája számos, egyszerû és hatékony lehetõséget kínál: pezsgővel, limonádéval vagy citrom alapú üdítõ italokkal kombinálható. Egy alkoholos koktél esetében jó kombináció lehet például a gin, a vodka vagy a pezsgő mellé. Édes területen például sorbet, mályvacukor, zselé, szósz készítése igazán ínycsiklandó eredményt produkál.

 

1 kg / tégely

6 x 1 kg / karton



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PONT_000266



<br />



Gyorsfagyasztott vilmoskörte püré

Származási hely: Franciaország (Haute Provence)

BRIX: 21

 

Maison Ponthier vilmoskörtét használ a püré készítéséhez. Nagyon édes, krémes és lédús, amelyben kicsit savas aromákat szabadulnak fel. A püré tökéletesen visszaadja fehér húsának szemcsés jellegét és intenzív illatát. A körtét a Haute-Provence gyümölcsöseiből gyűjti be, ahol a termesztés a környezet tiszteletben tartása mellett történik, a betakarítás pedig a legjobb érettségi fokban kézzel, szigorú higiéniai és élelmiszer-biztonsági előírások betartása mellett valósul meg. Ezenfelül a régió talaja álomszerű terműterület a körtefák számára, amelyek termékeny, hűvös, de nem túl nedves talajt igényelnek.

 

1 kg / tégely

6 x 1 kg / karton



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PONT_000471



<br />



Gyorsfagyasztott édesített mirabellszilva püré (OFJ)

10% hozzáadott cukorral

Származási hely: Franciaország (Lotaringia)

BRIX : 28

 

Ponthier sajátossága, hogy olyan mirabellszilvát választott, amely élvezi az Oltalom alatt álló földrajzi jelzést (OFJ). Ennek a jelölésnek a megszerzéséhez a termelőknek nagyon szigorú előírásokat kell betartaniuk, és minden erőfeszítésüket a gyümölcs minőségére kell összpontosítaniuk. Valójában ez a tekintélyes megjelölés garantálja a gyümölcs alacsony cukortartalmát, a tökéletes nyomonkövethetőséget és a 22 mm-nél kisebb termésméretet. A termést mindig a legjobb érettségi állapotában szedik le, amikor szép feszes héjuk van, amely nem zavarja az ízlelést. Más egyéb erőssége a gyümölcs lágy, könnyű illata és finom aromája, valamint a lédúsabb és édesebb velő.

 

1 kg / tégely

6 x 1 kg / karton



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PONT_000247



<br />



Gyorsfagyasztott szederpüré

Származási hely: Szerbia

BRIX: 20

 

Ponthier a szederpürét termesztett szederből készíti, amely édesebb és lágyabb, mint a vadon termő rokonuk. A szerbiai síkságon termesztett gyümölcsös és savas ízű szeder egyenletes méretű és rubinvörös árnyalatú. Teljes érettségi állapotukban a lédús bogyók kényesek, ezért a gazdák több szakaszban kézzel szüretelik.

 

1 kg / tégely

6 x 1 kg / karton



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PONT_000318



<br />



 



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PONT_000326



<br />



 



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PONT_000288



<br />



Gyorsfagyasztott banánpüré

Származási hely: Ecuador

BRIX: 29.5

 

Maison Ponthier ecuadori banánt választott a püréhez, mert ebben az országban ideális az éghajlat a gyümölcsfa virágzásához. A banánnak 7 érési stádiuma van. Ez azt jelenti, hogy a gyártó szerződésben határozza meg, hogy az érettség pontosan mely szakaszában vásárolja meg a gyümölcsöt annak textúrájának és színének megőrzése érdekében. A Ponthier banánpürében a friss gyümölcs finom és bőséges ízét fedezheti fel. Tökéletesen párosítható más trópusi gyümölcsökkel, vagy akár nyári bogyós gyümölcsökkel.

 

1 kg / tégely

6 x 1 kg / karton



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PONT_000275



<br />



Gyorsfagyasztott ananászpüré

Származási hely: Costa Rica

BRIX: 22

 

Maison Ponthier Costa Rica területét választotta az ananász beszerzésének helyszínéül. Az ananász elsősorban a déli félteke forró területein nő. Ennek a gyümölcsnek a termesztése különleges szakértelmet igényel. A felhasznált ananásznak számos tulajdonsága van: magas cukortartalom, savtartalom hiánya, napsárga szín, gyümölcsös íz, rostos textúra, pont mint a friss gyümölcs esetében. A gondosan kiválasztott ananászt zöld környezetben termesztik, és kézzel szüretelik.

 

1 kg / tégely

6 x 1 kg / karton



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PONT_000172



<br />



Gyorsfagyasztott fekete ribizli püré

Származási hely: Franciaország (Burgundia, Rhône-völgye)

BRIX: 25.5

 

A Maison Ponthier a burgundi régióban termesztett neves francia fajtát, a Noir de Bourgogne fekete ribizlit választotta. Valójában ennek a fajtának a sajátossága a sima, fényes, a sötétkéktől az édesgyökér feketéig terjedő színű héja és kemény, lédús, savas húsa. Burgundiában a fekete ribizli termesztésének valódi hagyománya van. Az optimális minőség garantálása érdekében a kis fekete bogyós gyümölcsöket a tökéletes érettségi fokon szüretelik, miután teljes mértékben profitáltak a bőséges júniusi napfényből.

 

1 kg / tégely

6 x 1 kg / karton



Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez