Fűszerkömény, őrölt
Szárítás után csépléssel nyerik ki a köménymagot (Carum carvi L.). Hossza 4–6 mm, alakjuk ívelt. Az őrlést szárítás után hajtják végre. A termék hőkezelt.
Származás: Litvánia, Lengyelország, Finnország, Csehország, Kanada

Fűszerkömény, őrölt
Szárítás után csépléssel nyerik ki a köménymagot (Carum carvi L.). Hossza 4–6 mm, alakjuk ívelt. Az őrlést szárítás után hajtják végre. A termék hőkezelt.
Származás: Litvánia, Lengyelország, Finnország, Csehország, Kanada
Fűszerkömény, egész
Szárítás után csépléssel nyerik ki a köménymagot (Carum carvi L.). Hossza 4–6 mm, alakjuk ívelt. Dehidrálás után hőkezelik.
Származás: Litvánia - Lengyelország - Finnország - Csehország
Feketebors, egész
Érett, frissen betakarított, szárított, tisztított, szitált és méret szerint válogatott bors (Piper Nigrum L.)
A Tellicherry bors (Piper Nigrum L.) a délnyugat-indiai Malabar partvidékéről, a bors bölcsőjéből származik
Nagyon aromás bors, amely a gyümölcsös és lágy jegyeivel elvarázsol, fokozza húsok, halak és szószok ízét.
Származás: India
Feketebors, egész
Válogatott és hőkezelt feketebors (Piper nigrum Linnaeus).
Származás: India, Indonézia, Malajzia, Brazília, Vietnam, Kambodzsa.