Csokoládé torta Grand Arôme 900g / D27cm
Vajas omlós tészta csokoládéban és mandulában gazdag töltelékkel, 70%-os kakaó tartalmú étcsokoládé mázzal bevonva és csokoládé forgáccsal megszórva.
(10 szelet/torta)
6 db/karton
Csokoládé torta Grand Arôme 900g / D27cm
Vajas omlós tészta csokoládéban és mandulában gazdag töltelékkel, 70%-os kakaó tartalmú étcsokoládé mázzal bevonva és csokoládé forgáccsal megszórva.
(10 szelet/torta)
6 db/karton
Diamant Brun aprósütemény válogatás
Bridor Une recette Lenôtre Professionnel
Bridor és Maison Lenotre összefogott a kivételes minőségű apró sütremények megalkotására, előállítására intenzív ízekkel és neves alapanyagokkal.
7 féle recept:
70 / karton
Nettó tömeg: 11,06 g/db
Tárolási feltételek: Felhasználás előtt -18°C hőmérsékletű fagyasztóban tárolandó. FELENGEDÉS UTÁN ÚJRAFAGYASZTANI TILOS!
Minimális eltarthatósági idő: 18 hónap
Allergének:
Gyorsfagyasztott aprósütemény válogatás "Versailles"
Bridor-Lenôtre Professionnel recept
Késztermék
9 féle aprósüteményt tartalmazó tálca:
63 / karton
Nettó tömeg: 13,56 g/db
Tárolási feltételek: Felhasználás előtt -18°C hőmérsékletű fagyasztóban tárolandó. FELENGEDÉS UTÁN ÚJRAFAGYASZTANI TILOS!
Minimális eltarthatósági idő: 12 hónap
Allergének:
Intense kókusztorta
Gyorsfagyasztott termék
Finom vajas omlós tészta kókuszos töltelékkel.
Nem előszeletelt (kb. 8-10 szeletre osztható)
Nettó tömeg: 1.000g/db
Kiszerelés: 6 db/karton
Átmérő: 27cm
Elkészítési javaslat:
Melegítse elő a sütőt 180°C-ra, thermosztát 6-os fokozat.
Amint kiveszi a fagyasztóból a terméket, távolítsa róla a csomagóló tasakot. Vegye ki a formából, és helyezze egy sütőlapra. Végül helyezze rá az alumíniumformát, mint egy fedelet. A tortát 7 percig melegítse, majd mielőtt felszolgálná 20 percig hagyja hűlni.
Amint kiveszi a fagyasztóból a terméket, távolítsa róla a csomagóló tasakot. Vegye ki a formából, és helyezze egy tányérra. Felszolgálás előtt 3 órán át 0°C és +4 °C közötti hőmérsékleten hagyja felengedni.
Amint kiveszi a fagyasztóból a terméket, távolítsa róla a csomagóló tasakot. Vegye ki a formából, és helyezze egy tányérra. Felszolgálás előtt 2,5 órán át szobahőmérsékleten hagyja felengedni.
VEGAN BANÁNTORTA870g (10szelet)
Készre sütött & Gyorsfagyasztott termék
Egészséges és finom!
Ez a banántorta olyan prémium desszertnek ígérkezik, amely kielégíti a vásárlók ízlését anélkül, hogy bűntudatuk lenne.
A híres wellness cukrászfőnök, Johanna Lepape-pal közösen kifejlesztett recept:
Szabadtartású tojás felhasználásával készül - Laktózmentes - Tartósítószermentes - Színezékmentes - Pálmaolaj mentes
Átmérő: 27 cm
Előszeletelt (10 szelet)
Nettó tömeg: 870 g/db
Gyűjtőcsomagolás: 4 db/karton
Mangókrémes torta 750g / D27cm
Omlós tésztából és mangó készítményből álló egzotikus torta. Mesterséges aroma, színezék- és tartósítószermentes.
Mesterséges aroma-, tartósítószer- és színezék-mentes.
Átmérő: 27cm
Nettó tömeg: 750g
Szeletelt: 10 szelet
8 db/karton
Elkészítési javaslat:
Vegye ki a terméket a fagyasztóból, távolítsa el a süteményt védő fóliát, majd helyezze a süteményt egy tányérra, és hűtőben 3 órán át hagyja felengedni fogyasztás előtt.
Gyorsfagyasztott hagyományos almatorta
Gyümölcsben gazdag desszert. Vajas omlós tészta finom almapéppel és kézzel felhelyezett szép almaszeletekkel.
Gondosan válogatott almákból, amelyeket a gyártóüzemben frissen hámoznak és szeletelnek.
A ropogós tészta, az almaszósz krémes állaga és a roppanó gyümölcs friss íze olyan ízharmóniát alkot, amelyet soha nem lehet megunni!
Átmérő: 27cm
Nettó tömeg: 1 kg
Nem szeletelt (8-10 szeletre osztható)
Kiszerelés: 6 db / karton
ATELIER CAFFET Gyorsfagyasztott Macaron válogatás 96 x 16g (96 Macarons assortis)
6 féle íz:
Származási hely: Franciaország
Valenciai mandula: A spanyolországi Valencia városából származó, nagyon termékeny földeken termesztett valenciai mandula nagy méretéről és összetéveszthetetlen ízéről ismert. Íz- és érzékszervi tulajdonságai miatt nagyra értékelt, tökéletesen illik a csokoládéhoz és a vaníliához.
Szicíliai pisztácia: A finom szicíliai pisztácia Bronte településről származik, amely híres ezen nyersanyag termesztéséhez kedvező éghajlatáról és termőtalajáról, amelyet az Etna vulkáni hamuja folyamatosan gazdagít. Ezt a szenzációsan illatos "zöld aranyat" utánozhatatlan pörköltes íz jellemzi.
Vaníliarúd: A madagaszkári fekete aranynak is nevezett Bourbon vaníliát 1871 óta termesztik Madagaszkár szigetén. Ősi know-how-ja nagyszámú munkaerőt, valamint folyamatos figyelmet igényel, hogy gyümölcsös ízét és gazdag, lekerekített illatát olyan ikonikussá tegye.
Photo credit: Franck Kauff