KANDÍROZOTT GYÜMÖLCSÖK

Raktáron
COR_000645



<br />



Meggy (Amaréna) szirupban

 

Lágy textúra

Szín: élénk piros

Íz: keserű íztől mentes konfitált meggy íz.

 

150 g/üveg

12 üveg/karton

 

Származási hely: Olaszország



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
COR_000625



<br />



CORSIGLIA Kandírozott narancskarika

 

Kandírozott narancsvelő és narancshéj

Szirupos és lágy textúra

Szín: világos narancssárga

Keserű mentes narancs íz

 

A gyümölcs származási helye: Spanyolország.

 

Méret: D55/60 mm

 

Felhasználás:

- csokoládéba mártáshoz vagy bevonásához

- cukrászsütemények díszítéséhez

- kiskereskedelmi üzletek számára kandírozott gyümölcsként

 

Száraz, hűvös (6-8 °C) helyen tárolandó.

 

Csomagolás: 2.5 kg/doboz

Gyűjtőcsomag: 5 x 2.5kg



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
COR_000637



<br />



CORSIGLIA Kandírozott citromkarika

 

- Kerek

- Puha és szirupos textúra

- Világos sárga szín.

- Keserű mentes citrom íz

- Gyümölcs származási helye: Spanyolország

- Méret: D 55/60mm

 

Felhasználás:

- csokoládéba mártáshoz vagy bevonásához

- cukrászsütemények díszítéséhez

- kiskereskedelmi üzletek számára kandírozott gyümölcsként

 

Csomagolás: 2.5 kg/csomag

Gyűjtőcsomag: 5 x 2.5 kg



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
COR_000620



<br />



CORSIGLIA Kandírozott narancshéj negyed

 

Kandírozott narancshéj

Szirupos és lágy textúra

Szín: világos narancssárga

Keserű mentes narancs íz

 

A gyümölcs származási helye: Spanyolország.

 

Forma: görbe

 

Felhasználás:

- csokoládéba mártáshoz vagy bevonásához

- cukrászsütemények díszítéséhez

 

Száraz, hűvös (6-8 °C) helyen tárolandó.

 

Csomagolás: 2.5 kg/doboz

Gyűjtőcsomag: 5 x 2.5kg



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
COR_000631



<br />



CORSIGLIA Kandírozott citromhéj negyed

 

Kandírozott citromhéj

Szirupos és lágy textúra

Szín: világos citromsárga

Keserű mentes citrom íz

 

A gyümölcs származási helye: Spanyolország.

 

Forma: görbe

 

Felhasználás:

- csokoládéba mártáshoz vagy bevonásához

- cukrászsütemények díszítéséhez

 

Száraz, hűvös (6-8 °C) helyen tárolandó.

 

Csomagolás: 2.5 kg/doboz

Gyűjtőcsomag: 5 x 2.5kg



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
COR_000634



<br />



CORSIGLIA Kandírozott  kockára vágott sárgadinnyehéj

 

- Apró kocka

- Puha, szirupos textúra

- Piros, sárga és zöld.

- Keserű mentes sárgadinnye íz

- Gyümölcs származási helye: Franciaország

- Méret: 6x6 cm

 

Csomagolás: 2.5 kg/doboz

Gyűjtőcsomag: 5 x 2.5kg



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
COR_000646



<br />



CORSIGLIA Kandírozott  meggy

 

Puha textúra

Szín: sötétvörös

Keserő mentes meggy íz

 

Csomagolás: 1 kg/doboz

Gyűjtőcsomag: 12 x 1kg



Tovább
CORSIGLIA Kandírozott meggy
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
COR_000150



<br />



Gesztenyeliszt

 

- Hántolt és őrölt gesztenyéből készült liszt

- Finom homogén por textúra

- Krémes fehér szín

- Édes gesztenye íz aszalt gyümölcsös jegyekkel

- Gyümölcs származási helye: Olaszország

- Méret: 4 cm

 

Csomagolás: 500 g/csomag

Gyűjtőcsomag: 10 x 500 g



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
COR_000642



<br />



CORSIGLIA Kandírozott egész klementin

 

Puha és szirupos textúra

Világos narancssárga szín.

Keserű mentes klementin íz

Gyümölcs származási helye: Spanyolország

Méret: 40g vagy +

 

Csomagolás: 2.5 kg/doboz

Gyűjtőcsomag: 5 x 2.5kg



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
COR_000867



<br />



 

Gesztenyekrém

 

 

Puha és krémes állagú készítmény kadírozott gesztenyebélből (55%) és nádcukorból (45%) enyhén ízesítve madagaszkári Bourbon vaníliával.

Sous-vide főzőedényben 60°C-on készül, hogy a gyümölcs ízminősége ne változzon.

Szín: barna

Íz: gesztenyére jellemző íz vaníliás jegyekkel

 

Gyümölcs származási helye: Collobrières (Var)

220 g/üveg

12 üveg/karton

 



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
COR_000618



<br />



CORSIGLIA Kandírozott narancshéj

 

Kézzel vágott narancshéj csíkok

Szirupos és lágy textúra

Szín: világos narancssárga

Keserű mentes narancs íz

 

A gyümölcs származási helye: Olaszország

 

Forma: ívelt, húsos

Méret: 6cm

 

Felhasználás:

- csokoládéba mártáshoz vagy bevonásához

- cukrászsütemények díszítéséhez

 

Száraz, hűvös (6-8 °C) helyen tárolandó.

 

Csomagolás: 2 kg/doboz

Gyűjtőcsomag: 5 x 2 kg



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PAF_6100235



<br />



Egész gesztenye cukrozott szirupban

 

A gesztenyét kalibrálják, hámozzák, főzik és sokáig kandírozzák vaníliarúddal átitatott cukorszirupban.



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PAF_6100046



<br />



GESZTENYEMASSZA

 

Gesztenyebél és cukor keveréke, amelyet főzéssel fokozatosan redukálnak, hogy egy nagyon sűrű textúrát kapjanak.

Gesztenye (58%), cukor, glükóz-szirup, vaníliakivonat.

 

 

Csomagolás: 1 kg/doboz

Gyűjtőcsomagolás: 12 x 1 kg/karton

 

Tárolási feltételek:

- Felbontás előtt: Szobahőmérsékleten (konzerv)

- Felbontást követően: hűtött helyen, 0°C és +6°C közötti hőmérsékleten. Felbontás után 7 napon belül felhasználandó.



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez