KANDÍROZOTT GYÜMÖLCSÖK

Nincs raktáron
PAF_4102730



<br />



Vaníliás gesztenyekrém

 

Gesztenyebél és cukor megfelelő állagú keveréke. Előállítási és felhasználási módjában hasonló a lekvárhoz. Ideális számos desszert elkészítéséhez. Harmonikusan párosítható tejszínhabbal, joghurttal és más tejtermékkel.

 

 Gesztenye, cukor, víz, glükóz-szirup, vaníliakivonat.

(44 g gesztenyepüré/100 g termék)

 

 

Csomagolás: 1 kg/doboz

Gyűjtőcsomagolás: 12 x 1 kg/karton

 

Tárolási feltételek:

- Felbontás előtt: +2°C és +30°C közötti hőmérsékleten. Nedvességtartalom: < 90%

- Felbontást követően: hűtött helyen, 0°C és +6°C közötti hőmérsékleten. Felbontás után 7 napon belül felhasználandó.



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PAF_6100235



<br />



Egész gesztenye cukrozott szirupban

 

A gesztenyét kalibrálják, hámozzák, főzik és sokáig kandírozzák vaníliarúddal átitatott cukorszirupban.



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez