KANDÍROZOTT GYÜMÖLCSÖK

Raktáron
COR_000645



<br />



Meggy (Amaréna) szirupban

 

Lágy textúra

Szín: élénk piros

Íz: keserű íztől mentes konfitált meggy íz.

 

150 g/üveg

12 üveg/karton

 

Származási hely: Olaszország



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
COR_000620



<br />



CORSIGLIA Kandírozott narancshéj negyed

 

Kandírozott narancshéj

Szirupos és lágy textúra

Szín: világos narancssárga

Keserű mentes narancs íz

 

A gyümölcs származási helye: Spanyolország.

 

Forma: görbe

 

Felhasználás:

- csokoládéba mártáshoz vagy bevonásához

- cukrászsütemények díszítéséhez

 

Száraz, hűvös (6-8 °C) helyen tárolandó.

 

Csomagolás: 2.5 kg/doboz

Gyűjtőcsomag: 5 x 2.5kg



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
COR_000867



<br />



 

Gesztenyekrém

 

 

Puha és krémes állagú készítmény kadírozott gesztenyebélből (55%) és nádcukorból (45%) enyhén ízesítve madagaszkári Bourbon vaníliával.

Sous-vide főzőedényben 60°C-on készül, hogy a gyümölcs ízminősége ne változzon.

Szín: barna

Íz: gesztenyére jellemző íz vaníliás jegyekkel

 

Gyümölcs származási helye: Collobrières (Var)

220 g/üveg

12 üveg/karton

 



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Raktáron
PAF_6100235



<br />



Egész gesztenye cukrozott szirupban

 

A gesztenyét kalibrálják, hámozzák, főzik és sokáig kandírozzák vaníliarúddal átitatott cukorszirupban.



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PAF_4102730



<br />



Vaníliás gesztenyekrém

 

Gesztenyebél és cukor megfelelő állagú keveréke. Előállítási és felhasználási módjában hasonló a lekvárhoz. Ideális számos desszert elkészítéséhez. Harmonikusan párosítható tejszínhabbal, joghurttal és más tejtermékkel.

 

 Gesztenye, cukor, víz, glükóz-szirup, vaníliakivonat.

(44 g gesztenyepüré/100 g termék)

 

 

Csomagolás: 1 kg/doboz

Gyűjtőcsomagolás: 12 x 1 kg/karton

 

Tárolási feltételek:

- Felbontás előtt: +2°C és +30°C közötti hőmérsékleten. Nedvességtartalom: < 90%

- Felbontást követően: hűtött helyen, 0°C és +6°C közötti hőmérsékleten. Felbontás után 7 napon belül felhasználandó.



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Nincs raktáron
PAF_6100046



<br />



GESZTENYEMASSZA

 

Gesztenyebél és cukor keveréke, amelyet főzéssel fokozatosan redukálnak, hogy egy nagyon sűrű textúrát kapjanak.

Gesztenye (58%), cukor, glükóz-szirup, vaníliakivonat.

 

 

Csomagolás: 1 kg/doboz

Gyűjtőcsomagolás: 12 x 1 kg/karton

 

Tárolási feltételek:

- Felbontás előtt: Szobahőmérsékleten (konzerv)

- Felbontást követően: hűtött helyen, 0°C és +6°C közötti hőmérsékleten. Felbontás után 7 napon belül felhasználandó.



Tovább
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez