MALTO DRY ‐ N°22, Tápióka Maltodextrin, 500 g

MALTO DRY ‐ N°22, Tápióka Maltodextrin, 500 g
MALTO DRY ‐ N°22, Tápióka Maltodextrin, 500 g
Nincs raktáron
Csak regisztrált felhasználók részére
Összehasonlítás
Kedvencekhez



<br />



A Malto Dry egy tápiókából származó szénhidrát. A keményítő hidrolízisével és az azt követő szárítással állítják elő. A MALTO-val összehasonlítva, növényi eredetének és egy speciális szárítási eljárásnak köszönhetően nagyon alacsony a sűrűsége és nagyon nagy az olajfelvevő képessége. A répa- vagy nádszacharózhoz képest nagyon alacsony az édessége, és a főzés során kevésbé érzékeny az elszíneződésre.

Tulajdonságok: dúsító, olajafelvevő, stabilizáló  

 

Tipikus felhasználási példák: mártások porrá alakítása során, aszalt gyümölcsökhöz...

Édesítőképessége: kb. 30%-a szacharóznak



Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Cikkszám
PCB_060619
Tömeg
500 g/doboz