GELGLACE Fagylalt stabilizátor 900g

GELGLACE Fagylalt stabilizátor 900g

GELGLACE Fagylalt stabilizátor 900g

Raktáron 
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez



<br />



GELGLACE Fagylalt stabilizátor

 

Finom szemcséjű fehér por fagylaltok és szorbék stabilizálásához. Gelglace krémesebbé teszi a fagylaltot, és megőrzi annak lágyságát és ízét kristályképződés nélkül.

 

Adagolás: 5-10 g Gelglace 100 g cukorhoz.

 

Nettó tömeg: 900g

 

Tárolás: nedvességtől és hőtől védett helyen, lehetőség szerint 25°C alatti hőmérsékleten, kb. 60-80% relatív páratartalom mellett.



Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Cikkszám
PAF_4103884
Tömeg
900 g/vödör