MUCICAO püré
De mi is ez a termék?
A nyálkás terméshús a kakaófa ellipszoid formájú termésének belsejében lévő fehér rész. Egy központi membránból áll, amelyhez a kakaóbabok kapcsolódnak. Ez a lédús és ragacsos anyag főként vízből, cukorból és pektinből áll. Általában a kakaóbab erjesztésére használják, mielőtt megszárítják és kakaómasszává pörkölik.
Származási hely:
Ecuador a minőségi kakaóbabok történelmi termelője, és híres a virágos és gyümölcsös kakaóbabok minőségéről. A MUCICAO előállításához a Cerecita-völgyben található családi gazdaságra esett a választás. Termelésének minősége, valamint az utólagos előállítási módszerek lehetővé tették, hogy elnyerje a legfontosabb aromaminőségi és élelmiszerbiztonsági címkéket.
Íz:
- gyümölcsös és citromos - nagyszerű aromapaletta
- friss citromos
- majd a méz, a licsi és a körte aromái
Párosítható alapanyagok: az alacsony savtartalmú gyümölcsök
Fő összetevők: - Nyálkás terméshús 100%
Javasolt felhasználási terület: fagylalt, ital, táblás csokoládé, mousse...
Csomagolás: 500 g/tasak